Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Ξεκίνησαν οι συσκέψεις για την προετοιμασία των Γιορτών Εξόδου 2020 - Διαβάστε την σύνθεση της συντονιστικής οργανωτικής επιτροπής


Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12/2 η σύσκεψη που συγκάλεσε ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου  για τις Εορτές Εξόδου. Αντικείμενο της συνάντησης του πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο Δημάρχου, ήταν η συζήτηση  για την άρτια διοργάνωση των Εορτών,  που φέτος κορυφώνονται το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Απριλίου 2020.
Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Κώστας Λύρος, η εμβέλεια και το κύρος  της διοργάνωσης που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον πλήθους  κόσμου από την Ελλάδα και το εξωτερικό, απαιτεί άψογο συντονισμό ενεργειών και δυνάμεων. Για το λόγο αυτό, είναι απαραίτητη η συνεννόηση με τις τοπικές αρχές.Στην σύσκεψη συμμετείχαν εκ μέρους της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας και του Μητροπολίτη κ. Κοσμά ο Πρωτοσύγκελος π. Επιφάνειος Καραγεώργος, οι εκπρόσωποι του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Λιμεναρχείου και ο Τελετάρχης των Εορτών Εξόδου Μάκης Γιώτης.
Παράλληλα με άλλη του απόφαση ο δήμαρχος Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος προέβη στη συγκρότηση συντονιστικής επιτροπής για τις εκδηλώσεις των Εορτών Εξόδου ως εξής:
1. Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, Γενικός Γραμματέας Δήμου ΙΠ Μεσολογγίου ωςΣυντονιστής
2. Παρασκευή Πετρονικολού, Πρόεδρος του ΝΠ με την επωνυμία « Πνευματικό-Κοινωνικό –Αθλητικό Κέντρο Δήμου ΙΠ Μεσολογγίου»
3. Σπυρίδων Βασιλείου, Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών
4. Σωκράτης Στέλλιος , Ειδικός Συνεργάτης Δημάρχου
5. Στέλλιου Δήμητρα, υπάλληλος Δήμου ΙΠ Μεσολογγίου
6. Παπαγεωργίου Κωνσταντίνα, υπάλληλος Δήμου ΙΠ Μεσολογγίου
7.Χολέβας Σπυρίδων, υπάλληλος Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Αλληλεγγύης &
Πολιτισμού
8. Ασημάκης Γιώτης, καθηγητής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλ/νίας, ο οποίος
ορίζεται ως τελετάρχης για την πομπή στις 11 και 12 Απριλίου 20