Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Όλα έτοιμα στη Ναύπακτο για τις «Θαλασσοταραχές»! Στην τελική ευθεία για τη μεγάλη γιορτή του Καρναβαλιού


Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020, στο κτήριο Ναυπακτία, η τελευταία συνάντηση των καρναβαλιστών πριν τη μεγάλη γιορτή της παρέλασης των «Θαλασσοταραχών», που θα λάβει χώρα την Κυριακή, 1η Μαρτίου 2020.  Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες προκειμένου να είναι όλα έτοιμα και να υπάρξει ο καλύτερος δυνατός συντονισμός.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υποθέσεων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης με αρμοδιότητες σε θέματα Πολιτισμού, κ.Ντίνος Τσουκαλάς, η Πρόεδρος της Κοινότητας Ναυπάκτου κ. Μυρτώ Κιμινουλάκη και οι εκπρόσωποι των καρναβαλικών ομάδων. 
Υπενθυμίζεται ότι, η καρναβαλική παρέλαση θα ξεκινήσει από τις Νεροτσουλήθρες στις 17:30 για να διασχίσει στη συνέχεια την παραλιακή Οδό Ναυμαχίας (Ψανή) και να φτάσει έως την Οδό Σοϊδά.  



Στις 19:30 ακολουθεί το μεγάλο αποκριάτικο πάρτυ στην Πλατεία του Λιμανιού με το γνωστό latin συγκρότημα “Cubaneros”.  Εκεί πολλές εκπλήξεις θα περιμένουν μικρούς και μεγάλους!
Ο Αντιδήμαρχος κ. Τσουκαλάς με δήλωσή του σημείωσε ότι οι φετινές συμμετοχές για το καρναβάλι ξεπερνούν τις 600 ενώ, δεν παρέλειψε να προσκαλέσει τους δημότες και τους επισκέπτες να παρακολουθήσουν από κοντά τις εκδηλώσεις του Δήμου Ναυπακτίας, όπως τους Νταβάδες στην Οδό Μεζεδίων που θα αναβιώσουν και φέτος στο Στενοπάζαρο, το Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου 2020, στις 20:00, από τον Σύλλογο «Ναύπακτος. Πολιτιστικές Διαδρομές».