Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Με συλλήψεις για διάρρηξη στο Μεσολόγγι το αστυνομικό δελτίο της ημέρας στη Δυτική Ελλάδα (10/7/2017)

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ στη Δυτική Ελλάδα της Δευτέρας 10 Ιουλίου 2017.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς

Συνελήφθησαν, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, ένας 24χρονος Αλγερινός και ένας 16χρονος Σύριος, διότι ενεργώντας από κοινού, μετέβησαν σε παραλία στην Πάτρα και αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο και ένα τσαντάκι, που περιείχε ακόμη ένα κινητό τηλέφωνο και μικρό χρηματικό ποσό από λουόμενους.

Οι δύο παθόντες ακινητοποίησαν τον 24χρονο, ενώ αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας που περιπολούσαν στην περιοχή εντόπισαν και συνέλαβαν τον συνεργό του, ο οποίος επιπλέον στερείται ταξιδιωτικών εγγράφων.

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς

Συνελήφθησαν, προχθές αργά το βράδυ, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 18χρονος Αλγερινός και ένας 24χρονος Παλαιστίνιος, διότι μετέβησαν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου ενεργώντας από κοινού αφαίρεσαν την τσάντα και το κινητό τηλέφωνο μιας 22χρονης ημεδαπής.

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης Πατρών στο πλαίσιο συντονισμένων αναζητήσεων, εντόπισαν άμεσα τους δύο δράστες και τους συνέλαβαν.

Επιπλέον, από τον έλεγχο των στοιχείων τους προέκυψε ότι και οι δύο στερούνται ταξιδιωτικών εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στη Χώρα μας.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δύο άγνωστων δραστών για ληστεία

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος, δύο άγνωστων δραστών, οι οποίοι έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους φορώντας κράνη, πλησίασαν ένα 65χρονο ημεδαπό, που επέστρεφε με δίκυκλο στην οικία του, από το κατάστημα ψιλικών που διατηρεί και με την απειλή όπλου, τον ακινητοποίησαν και του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (2.100) ευρώ. Οι δράστες αναζητούνται για να συλληφθούν

Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 46χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι και ένα ναρκωτικό δισκίο.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη τεσσάρων ημεδαπών για απόπειρα κλοπής

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, τέσσερις ημεδαποί άνδρες ηλικίας 21,27,35, και 41 ετών, διότι αποπειράθηκαν να διαρρήξουν οικία 43χρονου ημεδαπού, ωστόσο δεν ολοκλήρωσαν την πράξη τους και τράπηκαν σε φυγή με αυτοκίνητο, το οποίο κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης της απόπειρας κλοπής.