Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Σήκωσε το γάντι ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος για την Αναπτυξιακή Μεσολογγίου. Επίθεση σε οξείς τόνους στον Π. Κατσούλη

Ο πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου, Γιάννης Αναγνωστόπουλος με αφορμή την κοινή δήλωση των τεσσάρων επικεφαλής του δημοτικού συμβουλίου Μεσολογγίου για το ζήτημα της επαναλειτουργίας της Αναπτυξιακής του δήμου (διαβάστε εδώ) με γραπτή του δήλωση επιτίθενται στον κ. Π. Κατσούλη.

Η δήλωση του κ. Αναγνωστόπουλου έχει ως εξής:

"Κύριε Κατσούλη

Αντί να ψάχνετε για δήθεν «αμαρτίες» των προκατόχων σας, κοιτάξτε προς το παρόν να ξεμπερδέψτε με τη δικαιοσύνη τις δικές σας «αμαρτίες», αφήστε τη δικαιοσύνη αποφανθεί και τα ξανασυζητάμε.

Κατά τον γενόμενο έλεγχο από τους Οικονομικούς Ελεγκτές , ουδέποτε κλήθηκα ούτε έμαθα ποια περίοδο βρισκόταν για έλεγχο στο Μεσολόγγι.

Την «αμαρτωλή», όπως λέτε «Αναπτυξιακή», δεν την καταργήσατε, αντίθετα, στη θητεία σας, ορίσατε και διοικητικό συμβούλιο, που ποτέ δε φροντίσατε να λειτουργήσει, γιατί, μάλλον, είσαστε απασχολημένος τρία χρόνια, με την υποδοχή του καραβιού που θα φέρνατε από τη Ζάκυνθο και με πολλά άλλα, εξίσου, η και περισσότερο γραφικά….

Όσο για τα «γραμμάτια», που αναφέρεστε, βρίσκονται στη σφαίρα της φαντασίας σας, που μάλλον είναι πολύ φουσκωμένη.

Γραμμάτια, μάλλον, προσπαθείτε να υπογράψετε εσείς, που εκλιπαρείτε για μια θέση δημοτικού συμβούλου στις ερχόμενες εκλογές, αλλά δε νομίζω, ότι θα βρεθεί κάποιος αφελής…

Από το πολιτικό περιθώριο, που σας έβαλε ο λαός, δεν πρόκειται να ποτέ βγείτε, όσο κι αν προσπαθείτε να αναγορευθείτε σε γενικό εισαγγελέα.

Ξεκαβαλικέψτε, λοιπόν και κοιταχτείτε στον καθρέφτη.

Δεν είστε ο Μέγας Ναπολέων. Εκτός, βέβαια, κι αν το πιστεύετε…

Οπότε η κατάστασή σας είναι, μάλλον, ανησυχητική. Και τα δεκάλεπτα δημοσιότητας, που βλέπω μανιωδώς διεκδικείτε, σίγουρα, δεν είναι το ενδεδειγμένο φάρμακο…

Εύχομαι κι ελπίζω να μη συμβαίνει το ίδιο και με τους συνυπογράφοντες….

Πάντως οι εκλογές πλησιάζουν και όπως είχα απαντήσει σε κάποιους από τους υπογράφοντες…..θα τα πούμε μετά.

Υ.Γ. : Πολύ θα ήθελα να σας απαντήσω, με τον τρόπο που ξέρω και σας αξίζει, αλλά το αποφεύγω, γιατί μαθαίνω, ότι τελευταία, ταλαιπωρείτε ακόμα και πρώην φίλους σας, με αγωγή χιλιάδων ευρώ, για τον ωραίο «στολισμό» που σας έκαναν…"