Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Με νέους του εργαστηρίου Παναγία Ελεούσα ο Νίκος Αλιάγας

Την έδρα του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» για νέους με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες στο Μεσολόγγι, επισκέφθηκε χθες, ο πολυβραβευμένος και διεθνούς φήμης συντοπίτης μας, Νίκος Αλιάγας.

Tον υποδέχτηκαν η Πρόεδρος του Εργαστηρίου, Διονυσία Σαμαντά και οι εκπαιδευομένοι νέοι μας που διαμένουν στη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης – Οικοτροφείο στο Μεσολόγγι.

Ο Νίκος Αλιάγας ξεναγήθηκε στους χώρους του Εργαστηρίου, ενθουσιάστηκε με τα εργοτεχνήματα των εκπαιδευομένων νέων, από τα τμήματα κατάρτισης και παρέμεινε με συγκίνηση ιδιαίτερα στο Τμήμα Ραπτικής.

Συναντήθηκε με τους νέους στη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, συνομίλησε μαζί τους και αναπτύχθηκαν μεταξύ τους σχέσεις φιλίας και αγάπης.

"Η επίσκεψη του Νίκου Αλιάγα στο Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» μας έδωσε μεγάλη δύναμη και χαρά και δημιούργησε σχέσεις εμπιστοσύνης και αγάπης που ευελπιστούμε να συνεχιστούν και να εδραιωθούν.

Τον ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για την ευαισθησία και το έμπρακτο ενδιαφέρον του προς το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ». Τέτοιου είδους συνεργασίες ενδυναμώνουν την κοινωνική αλληλεγγύη και την ανιδιοτελή προσφορά." τόνισε η πρόεδρος του Εργαστηρίου, Διονυσία Σαμαντά.