Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας στη Δυτική Ελλάδα (26/7/2017)

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ στη Δυτική Ελλάδα της Τετάρτης 26 Ιουλίου 2017

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπού για ένταλμα

Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 38χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πατρών, για υπόθεση ναρκωτικών.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 23χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

 

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου δράστης για παράβαση του Νόμου περί όπλων

Από τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών κατά τη διάρκεια περιπολίας τους βρέθηκαν χθες το απόγευμα στην Ακτή Δυμαίων στο οδόστρωμα και κατασχέθηκαν, 64 κάλυκες από πυροδοτημένα φυσίγγια κρότου-αερίων και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστου δράστη για παράβαση του Νόμου περί όπλων. Ο δράστης αναζητείται.

Σύλληψη τριών αλλοδαπών υπηκόων Αλβανίας για παράβαση του Νόμου Περί Αλλοδαπών

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, τρεις αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 22, 23 και 33 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι διαμένουν παράνομα στη Χώρα μας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δύο αγνώστων δραστών για απάτη

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ζαχάρως σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δυο αγνώστων δραστών (άνδρας – γυναίκα), οι οποίοι προχθές το μεσημέρι, προσέγγισαν 83χρονο ημεδαπό στην οικία του στη Ζαχάρω και με το πρόσχημα διευθέτησης επείγουσας οικονομικής εκκρεμότητας του αδελφού του, του απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη οπλοκατοχή

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο 3ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αμφιλοχίας – Λευκάδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 42χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο του, βρέθηκε και κατασχέθηκε μια λαστιχένια ράβδος.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα στο 2ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αγρινίου – Μεσολογγίου, (υπεραστικός σταθμός ΚΤΕΛ), από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 32χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δυο νάιλον περιτυλίγματα, με μικροποσότητα κοκαΐνης και δύο νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν 11,3 γραμμάρια αποξηραμένη ακατέργαστη κάνναβη.