Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Με κλοπές στο Μεσολόγγι το αστυνομικό δελτίο της ημέρας στη Δυτική Ελλάδα (6/7/2017)

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ της Πέμπτης 6 Ιουλίου 2017

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη οπλοκατοχή

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στο Ρίο Πατρών, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 44χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκαν σε αυτοκίνητο που οδηγούσε και κατασχέθηκαν τα εξής :

➢ μια κυνηγετική καραμπίνα, με αποξεσμένο αριθμό βάσης και παραποιημένη κάννη, την οποία είχε οπλισμένη με τέσσερα φυσίγγια και την είχε κρύψει κάτω από το πίσω κάθισμα του οδηγού.

➢ (24) φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων,

➢ Δύο μαχαίρια, από τα οποία το ένα πτυσσόμενο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

 

Σύλληψη ημεδαπής για καταδικαστική απόφαση δικαστηρίου

Συνελήφθη, χθες το πρωί στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, μια 33χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δεκατεσσάρων μηνών για διακεκριμένες κλοπές, σωματικές βλάβες και εξύβριση.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Πατρών, ένας 40χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο εντοπίστηκε να οδηγεί κλεμμένο μοτοποδήλατο, το οποίο κατασχέθηκε και θα αποδοθεί στο νόμιμο κάτοχο του.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή

Συνελήφθη, χθες αργά το βράδυ στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 45χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι στις 04-07-2017, το μεσημέρι, στον Πύργο, αφαίρεσε από αγροτεμάχιο ημεδαπού, τριάντα μπάλες τριφύλλι τις οποίες φόρτωσε σε αγροτικό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του.

Σύλληψη ημεδαπού για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Ροβιάτα Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, ένας 60χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκε στην αυλή του και εκριζώθηκε ένα δενδρύλλιο κάνναβης, ενώ επιπλέον βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε, μια χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά με υπολείμματα ναρκωτικών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς της μεικτής περιπολίας του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου, ένας 18χρονος ημεδαπός διότι αποπειράθηκε να διαρρήξει καφετέρια χωρίς να ολοκληρώσει την πράξη του.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου δράστη για κλοπή

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι με την μέθοδο της αναρρίχησης, εισήλθαν δύο φορές, την τελευταία εβδομάδα, στο δεύτερο όροφο κτιρίου που συστεγάζεται το 3ο Δημοτικό Σχολείο και το 3ο Νηπιαγωγείο Μεσολογγίου, όπου αφαίρεσαν δύο ηχοσυστήματα συνολικής αξίας (150) ευρώ.

Σύλληψη ημεδαπής για Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών

Συνελήφθη, χθες το πρωί στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, μια 40χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, με το οποίο