Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

Χαράσοντας νέα πορεία

Γράφει ο Γιάννης Αναγνωστόποιυλοος
Υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με το ΚΙΝ.ΑΛ.
Πρώην δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου

Φτάνοντας όλο και πιο κοντά στην πραγματοποίηση του συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής, τα ερωτήματα που οφείλουν να απασχολούν εμάς τους ίδιους και κατ’ επέκταση την ίδια την κοινωνία είναι πιο κρίσιμα από πότε. Η ορθολογική και αποφασιστική επίλυσή τους, χωρίς δισταγμούς και πισωγυρίσματα αποτελεί μια σταθερή βάση για να πορευτούμε.

Ο χώρος της νέας Κεντροαριστεράς δεν πρέπει να παραμείνει απροστάτευτος απέναντι στους επίδοξους λεηλάτες του. Είδαμε το προηγούμενο διάστημα προσχηματικές διαθέσεις για συμμετοχή σε ένα πυρήνα δυνάμεων προοδευτικών, με εμπεριστατωμένες λύσεις και προτάσεις για το αύριο, και συνολικά τη απουσία διάθεσης πραγματικής μετάβασης σε μια νέα κανονική πραγματικότητα η οποία έχει τόσο λησμονηθεί από τους κουρασμένους πολίτες.



Στο επερχόμενο συνέδριο, το κοινωνικό στίγμα και η κατευθυντήρια γραμμή μας θα πρέπει να είναι ξεκάθαρη, αποτελεσματική και νικηφόρα. Είμαι πεπεισμένος και σίγουρος για όλα τα προαναφερθέντα σημεία, έχοντας εμπιστοσύνη στην αλάνθαστη βάση του Κινήματός μας, αλλά και στην αρχηγό μας, η οποία θα κρατήσει ξανά ενωμένο τον πραγματικό χώρο που εκφράζει την πρόοδο, την κοινωνική ευημερία και την πολιτική κοινωνικοποίηση στη χώρα μας.