Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Ν. Καραπάνος: "Καθημερινός ο ανοιχτός διάλογος με τους επαγγελματίες της πόλης" - Συνεχίζει τις περιοδείες του στην "αγορά" ο δήμαρχος Μεσολογγίου


Στο κέντρο της Ιερής Πόλης του Μεσολογγίου περιόδευσαν χθες ο Δήμαρχος Νίκος Καραπάνος, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και μέλη του συνδυασμού "δήμος για τα παιδιά μας".
Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου συναντήθηκε και συνομίλησε με επιχειρηματίες και πολίτες για θέματα της καθημερινότητας του κέντρου της πόλης. Κοινή διαπίστωση υπήρξε η αναμορφωμένη εικόνα των κεντρικών κι εμπορικών ταυτόχρονα δρόμων, με αναβαθμισμένες τις υπηρεσίες της καθαριότητας, του φωτισμού και της αισθητικής βελτίωσης



Όπως τόνισε ο Νίκος Καραπάνος η δημοτική αρχή  καθ' όλη τη διάρκεια της θητείας της επεδίωξε και συνεχίζει να επιδιώκει το διάλογο για τη συνεχή βελτίωση των καθημερινών θεμάτων που απασχολούν επαγγελματίες και πολίτες.
Οι περιοδείες του Δημάρχου Μεσολογγίοθ και επικεφαλής του συνδυασμού "δήμος για τα παιδιά μας" συνεχίζονται σήμερα σε περιοχές της Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου, όπως το Λιμάνι, ο Συνοικισμός και οι οδοί Ναυπάκτου και Αγίου Αθανασίου.