Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Ανοιχτή στήριξη του Χρίστου Βερελή στον Κώστα Σπηλιόπουλο - Η αξιοποίηση της Τριχωνίδας άμεση προτεραιότητα για τον υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας

Έχοντας στο πλευρό του, τον πρώην υπουργό και επί σειρά ετών Βουλευτή, Χρίστο Βερελή, περιόδευσε την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019 σε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Κώστας Σπηλιόπουλος.
Σημαντική στιγμή της χθεσινής περιοδείας του κ. Σπηλιόπουλου στα χωριά της Τριχωνίδας, ήταν η παρουσίαση στους κατοίκους της πρότασης για την αξιοποίηση της μεγαλύτερης λίμνης της Ελλάδας, η οποία έως τώρα παρά τα τεράστια συγκριτικά πλεονεκτήματά της παραμένει ανεκμετάλλευτη, ενώ υπογράμμισε, την ανάγκη για την στήριξη του τουρισμού στην περιοχή που είναι σχεδόν ανύπαρκτός.


Ο κ. Σπηλιόπουλος που συνοδεύονταν από υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους εξαπέλυσε για μια ακόμη φορά δριμεία επίθεση κατά του απερχόμενου Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα κατηγορώντας τον για ανεπάρκεια, έλλειψη βούλησης και μηδενικό έργο στην Αιτωλοακαρνανία.

Αναδημοσίευση από το agrinionews.gr