Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

ΝΟΔΕ ΝΔ: "Οι του ΠΑΣΟΚ καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να καλύψουν τις, επί 20ετία, παραλείψεις για την Αιτωλοακαρνανία"


Σχετικά με το σχολιασμό της επίσκεψης του Πρωθυπουργού , στο Νομό, από το ΠΑ.ΣΟ.Κ, ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. της ΝΔ Γιώργος Σιορίκης σε δήλωση του σημειώνει:
"Ατυχώς για μια ακόμη φορά, το ΠΑ.ΣΟ.Κ και οι εκπρόσωποί του αμετανόητα εξακολουθούν να απαξιώνουν τον ίδιο το Νομό Αιτωλοακαρνανίας.
Αναγνωρίζοντας προφανώς το δικό τους έλλειμμα στην εικοσαετή και πλέον παρουσία τους ως κυβέρνηση, κατά την οποία μάλιστα διαχειρίστηκαν τρία Κοινοτικά Πλαίσια Στήριξης, καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να καλύψουν τις δικές τους παραλείψεις και απουσίες.
Η σημερινή διάσταση των πραγμάτων, έτσι όπως παρουσιάστηκε από τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ τους διαψεύδει, γεγονός που προκαλεί αμηχανία και εκφράζεται με δηλώσεις επικοινωνιακού χαρακτήρα στερούμενες πολιτικών επιχειρημάτων.
Η πραγματικότητα θέλει την Αιτωλοακαρνανία να βρίσκεται σε πορεία ανάπτυξης, απαλλαγμένη από το βάρος μιας χρόνια ακινησίας και αυτό είναι ορατό πλέον και αυταπόδεικτο".