Τρίτη 3 Μαρτίου 2009

Ο δήμαρχος Μεσολογγίου για τη Μαρίνα

Ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Γιάννης Αναγνωστόπουλος, ύστερα από τη σημερινή υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης της Μαρίνας Μεσολογγίου, στην ανάδοχο εταιρεία, από τον Υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης Κώστα Μαρκόπουλο προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Ένα κατ’ εξοχήν αναπτυξιακό έργο για το Μεσολόγγι και όλη τη Δυτική Ελλάδα παίρνει από σήμερα το δρόμο της υλοποίησης.
Τα προσδοκώμενα οφέλη από τη λειτουργία της Μαρίνας στο Μεσολόγγι είναι πολλά και με βάθος χρόνου.
Θέλω να ευχαριστήσω τον Υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης, Κώστα Μαρκόπουλο για το ενδιαφέρον που επέδειξε για την επίσπευση των διαδικασιών, για την παραχώρηση της Μαρίνας στην ανάδοχο εταιρεία.
Επίσης θέλω να συγχαρώ τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Αιτωλοακαρνανίας, όλα τα μέλη της λιμενικής επιτροπής και όλους όσους εργάστηκαν για να ολοκληρωθεί αυτή, η επίπονη και συνάμα χρονοβόρα και ψυχοφθόρα διαδικασία.
Θα ήταν παράλειψή μου να μην ευχαριστήσω τον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Σπύρο Σπυρίδωνος και τον πρώην Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας Γιώργο Βουλγαράκη για την καθοριστική συμβολή τους στην ολοκλήρωση του διαγωνισμού.
Το ζητούμενο πλέον είναι να τηρηθούν από τον ανάδοχο, οι συμβατικές του υποχρεώσεις, ώστε να λειτουργήσει το συντομότερο δυνατό η Μαρίνα στο Μεσολόγγι».