Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

Αλέκα Παπαρήγα: "Να βάλουμε τα κορμιά μας μπροστά για να μη φύγει ούτε ένας σάκος για το Ισραήλ"

Περιοδεία στην Αιτωλοακαρνανία πραγματοποιεί σήμερα η Αλέκα Παπαρήγα, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων του ΚΚΕ για το λιμάνι του Αστακού.
Η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ παραχώρησε πριν από λίγο συνέντευξη τύπου στο Μεσολόγγι όπου μεταξύ άλλων υπογράμμισε: « καλούμε το λαό να κλιμακώσει την αντιιμπεριαλιστική του πάλη, ώστε κανένα λιμάνι της χώρας να μην χρησιμοποιείται κατά των λαών.
Να βάλουμε τα κορμιά μας μπροστά ώστε να μη φύγει ούτε ένας σάκος με πολεμικό υλικό για το Ισραήλ απ’ οποιοδήποτε σημείο της χώρας.
Απαιτούμαι να φύγουν τα αμερικανικά πυρομαχικά από το λιμάνι και να ακυρωθούν οι συμφωνίες που το καθιστούν πολεμικό ορμητήριο. Καλούμε το λαό να πάρει μέρος και την Κυριακή, στις κινητοποιήσεις που οργανώνει στον Αστακό η ΚΝΕ».

Επίσης η Αλέκα Παπαρήγα έκανε αναφορές στα θέματα της παιδείας και της εκλογολογίας τονίζοντας για την Παιδεία "ότι ο πίνακας μόνο λευκός δεν είναι.." και ότι η διεξαγωγή των εκλογών "είναι αποκλειστικό θέμα του Πρωθυπουργού...".
Μετά το τέλος της συνέντευξης η κ. Παπαρήγα συναντήθηκε με αντιπροσωπεία εργαζομένων στην βιομηχανία "ΚΑΤΣΙΚΗ".
Το απόγευμα η κ. Παπαρήγα θα επισκεφθεί το λιμανιού του Πλατυγιαλιού και ακολούθως στον Αστακό θα συναντηθεί με τοπικούς φορείς και θα μιλήσει σε εκδήλωση του κόμματός της.