Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009

Ορίστηκαν τα καθήκοντα και οι αρμοδιότητες των αντιδημάρχων Αγρινίου

Με απόφαση του Δημάρχου Αγρινίου Παύλου Μοσχολιού ορίστηκαν σήμερα (Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009) οι αντιδήμαρχοι. Με την ίδια απόφαση καθορίστηκαν οι αρμοδιότητες τους καθώς και η θητεία τους που λήγει στις 31-12-2009.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις αυτές αντιδήμαρχοι ορίζονται οι δημοτικοί σύμβουλοι: Κατσαρή Κων/λα, Λαδά Θεόδωρο, Τσούκαλο Ευστάθιο, Σερπάνου Σερπάνου και Σφυρή Σπύρο.

Αναφερόμενος στο νέο Δημοτικό σχήμα ο δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός αφού ευχαρίστησε τους απερχόμενους Αντιδημάρχους για την συνεργασία και τις υπηρεσίες που προσέφεραν τόνισε ότι με βάση την εμπειρία και το μέχρι σήμερα έργο, το πνεύμα της συνεργασίας, της συλλογικής δουλειάς αλλά και την ανάγκη για ανανέωση που έχει κάθε ζωντανός οργανισμός όπως είναι η τοπική αυτοδιοίκηση, ανακοινώνουμε σήμερα τους νέους Αντιδημάρχους.
«Οι θέσεις των Αντιδημάρχων είναι θέσεις ευθύνης και εργασίας και για το λόγο αυτό απαιτούν ολοκληρωτική αφοσίωση στο δημοτικό έργο.
Η δημοτική αρχή έχει να επιδείξει σημαντικό έργο σε όλους τους τομείς τα τελευταία δύο χρόνια, το οποίο είναι ορατό σε όλους τους πολίτες.
Είναι σε εξέλιξη ένα μεγαλόπνοο πρόγραμμα έργων και δράσεων σε όλη την πόλη, σε κάθε γειτονιά.
Υλοποιούμε με συνέπεια τις προγραμματικές μας δεσμεύσεις παρά το γεγονός, ότι είμαστε σε μια πολύ δύσκολη εποχή καθώς όλοι γνωρίζουν τις περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες που μας παρέχει η κεντρική εξουσία.
Με καθημερινή δουλειά και μεθοδικότητα θα εργαστούμε ώστε στο τέλος της δημοτικής θητείας να έχουμε υλοποιήσει πλήρως το πρόγραμμα που έχουμε καταθέσει στους δημότες μας.»
κατέληξε ο κ. Μοσχολιός.