Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Σπ. Καρβέλης: "Για την πόλη του Μεσολογγίου τα δημοτικά τέλη μειώθηκαν" (video)

"Σε καμιά αύξηση δημοτικών τελών για τους δημότες της πόλης του Μεσολογγίου δεν προβήκαμε, όπως ψευδώς ισχυρίστηκε ο κ. Παπαδόπουλος, ενώ αντίθετα μειώσαμε τα τέλη για λόγους ισονομίας με τους δημότες των διαμερισμάτων και των κοινοτήτων του δήμου" μας δήλωσε ο αντιδήμαρχος Μεσολογγίου, Σπύρος Καρβέλης, σχολιάζοντας σχετική δήλωση του επικεφαλής του συνδυασμού "Η Κοινωνία Μπριστά", Π. Παπαδόπουλου.

Μάλιστα ο κ. Καρβέλης μας επεσήμανε ότι "με βάση τη νέα τιμολογιακή πολιτική του δήμου έτσι, οπως αυτή εγκρίθηκε από το δημοτικό συμβούλιο, σε μια μεγάλη μερίδα δημοτών, τα δημοτικά τέλη μειώνονται στο μισό, σε σχέση με σήμερα" ενώ μας εξήγησε ότι "σε κάποια διαμερίσματα και κοινότητες του δήμου υπήρξε αύξηση, λόγω του ότι οι εκεί δημότες, δεν πλήρωναν δημοτικά τέλη!"

Σε δηλώσεις του στο onairnews.gr ο κ. Καρβέλης αναφέρθηκε και στα "κρυφά" χρέη που παραλαμβάνει η νέα δημοτική αρχή, μέσω της "δικαστικής" οδού. Χρέη που ξεπερνούν το 1 εκ. €!!!

Όπως τόνισε τα χρέη αυτά δεν ειναι συνέπεια αποφάσεων των προηγούμενων αρχών, μέσω των θεσμοθετημένων οργάνων, αλλά δημιουργούνται, μέσω της δικαστικής οδού, με "μάρτυρες" ακόμη και αιρετούς!

Παρακολουθήστε το video που ακολουθεί:

 

 

 

 

Διαβάστε την συνέχεια εδώ