Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

"Φωτογραφίες της μεταξύ μας γέφυρας…" από τους "Γεφυρό - Φωτό - Γράφους"

Ήταν ένα ζεστό σαββατόβραδο στη Γέφυρα. Παρά το έξω κρύο (το οποίο τους συντροφεύει όταν τη φωτογραφίζουν χειμωνιάτικα) μέσα στον εκθεσιακό της χώρο υπήρχε θέρμη και συγκίνηση.

Οι ίδιοι οι τιμώμενοι «ΓΕΦΥΡΟ-ΦΩΤΟ-ΓΡΑΦΟΙ», οι δικοί τους άνθρωποι, αρκετοί φίλοι της καλλιτεχνικής φωτογραφίας και οι άνθρωποι της Γέφυρας, που πήραν την πρωτοβουλία να τιμήσουν έξι ανθρώπους που θεωρούν εξίσου «ανθρώπους της Γέφυρας».

Ο Βασίλης Ε. Αθανασόπουλος, ο Στάθης Ζεΐνης, ο Αντρέας Μιχαλόπουλος, ο Οδυσσέας Ξεριζωτής, ο Νίκος Υφαντής και η σύζυγος του ασθενούντος Παναγιώτη Παπαθεοδωρόπουλου, παρέλαβαν από τα χέρια του Μπερνάρ Γκαλτιέ (Γενικού Διευθυντή της ΓΕΦΥΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Α.Ε.) αναμνηστικές πλακέτες.

Το βίντεο που προβλήθηκε στη συνέχεια στο video wall έδωσε μια επαρκή εικόνα της οπτικής του κάθε «ερασικαλλιτέχνη» φωτογράφου μέσα από 20 επιλεγμένες εικόνες και μία επεξηγηματική δήλωση του καθένα από αυτούς.

Με την ευκαιρία παρουσιάστηκε και το πρώτο δείγμα του ημερολογίου της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. για το 2015, που έχει ως εξώφυλλο μία φωτογραφία του Στάθη Ζεΐνη.

Ακολούθησε κέρασμα και λίγο κρασί για να ταιριάξει το γεφυρικό «ευχαριστώ» με την ευχή για «καλές γιορτές» γύρω από χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Ευχή στην οποία συνέπεσαν όλοι ήταν: «Να είμαστε καλά, να ανταμώνουμε και να φωτογραφιζόμαστε υγιείς και χαρούμενοι με φόντο τη Γέφυρά μας».

Η βιντεο-έκθεση θα είναι διαθέσιμη για τους επισκέπτες του εκθεσιακού χώρου της Γέφυρας μέχρι και τις 31.12.2014 (Δευτέρα ως και Σάββατο 08:00-20:30 & Κυριακές 10:00-17:30).

Κάθε επισκέπτης μπορεί να ζητήσει την ενεργοποίηση της προβολής από το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών.