Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος;


Γ. Αναγνωστόπουλος: "Οι πολίτες και κυρίως οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ γνωρίζουν πολύ καλά, ότι ποτέ δεν επεδίωξα θέσεις και οφίτσια, όπως έκαναν άλλοι, που τώρα "σφυρίζουν" αδιάφορα

Θετικά απάντησε σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου, Γιάννης Αναγνωστόπουλος, σε πρόταση που του έγινε για να συμμετάσχει στην εκλογική λίστα του ΠΑΣΟΚ στο νομό Αιτωλοακαρνανίας.
Ο πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου, ποτέ δεν έκρυψε τη σχέση του με το ΠΑΣΟΚ καθώς όπως υποστηρίζει: «Τις αρχές του ΠΑΣΟΚ ποτέ δεν τις απαρνήθηκα ανεξάρτητα από τις κατά καιρούς στάσεις απέναντί μου, των κομματικών οργάνων του κόμματος. Πάντα σε όλες τια αναμετρήσεις ήμουν στην πρώτη γραμμή. 
Έτσι σήμερα που ίσως το κόμμα διανύει τη χειρότερη πορεία του αποδέχτηκα την πρόταση και θα είμαι στην πρώτη γραμμή του αγώνα. 
Άλλωστε οι πολίτες και κυρίως οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ γνωρίζουν πολύ καλά, ότι ποτέ δεν επεδίωξα θέσεις και οφίτσια, όπως έκαναν άλλοι, που τώρα "σφυρίζουν" αδιάφορα».
Η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Γιάννη Αναγνωστόπουλου αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες αφού πρώτα οριστικοποιηθεί.