Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Οι νέοι αντιδήμαρχοι Αγρινίου ανακοινώθηκαν σήμερα

Τους νέους αντιδημάρχους Αγρινίου όρισε σήμερα με απόφασή του ο δήμαρχος της πόλης, Γιώργος Παπαναστασίου. Σύμφωνα με την απόφαση στις αντιδημαρχίες προστίθεται ακόμη μια, ενώ από το προηγούμενο σχήμα αντικαταστάθηκαν δυο αντιδήμαρχοι οι κ.κ. Μελιάδης και Καλαμπαλίκης.
Νέοι αντιδήμαρχοι ορίστηκαν οι κ.κ. Σπύρος Αδάμης, Γιάννης Φαρμάκης και Μαρία Σαλμά, οι οποίοι μαζί με τους  Νίκο Γκρίζη, Κώστα Καλαντζή, Μαρία Παπαγεωργίου, ΘύμιοΓρίβα, Χρήστο Γκούντα και Όλγα Πιστιώλη- Σαλακίδου αποτελούν τη νέα δημοτική αρχή του Αγρινίου.
Αμέσως μετά τον ορισμό των Αντιδημάρχων ο Δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου δήλωσε : «Στόχος της παρούσας Δημοτικής Αρχής ήταν και παραμένει η βελτίωση της αποτελεσματικότητας και αποδοτικότητας των Υπηρεσιών του Δήμου προς όφελος των δημοτών. Για να το επιτύχουμε αξιοποιήσαμε όλο το ανθρώπινο δυναμικό με μοναδικό κριτήριο την αξιοκρατία και τη δυνατότητα παραγωγής έργου.  Με καθημερινό αγώνα, με  ουσιαστική δουλειά, αλλά και πνεύμα συνεργασίας, καταφέραμε  να είμαστε αποτελεσματικοί.
Συνεχίζουμε την προσπάθεια  γνωρίζοντας ότι το στοίχημα της αξιοπιστίας, της χρηστής διοίκησης, του νοικοκυρέματος, της συστηματικής δουλειάς είναι καθημερινό.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους απερχόμενους συνεργάτες μου που προσέφεραν στους συμπολίτες μας και τίμησαν την εντολή που λάβαμε. Εύχομαι στους νέους Αντιδημάρχους καλή επιτυχία στο έργο τους. Η δεύτερη φάση της θητείας μας είναι κρίσιμη και καθοριστική. Οι πολίτες θα μας κρίνουν στο πεδίο της ενότητας, της συνέπειας και της  αποφασιστικότητας. Καλή δύναμη σε όλους».

Σύμφωνα με την απόφαση του δημάρχου Αγρινίου, Γιώργου Παπαναστασίου τα καθήκοντα των νέων αντιδημάρχων κατανέμονται ως εξής:



  1. Γκρίζης  Νικόλαος του Κωνσταντίνου
Α) Το σύνολο των αρμοδιοτήτων της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών, καθώς και σε θέματα Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.
Β) Το σύνολο  των αρμοδιοτήτων των Τμημάτων Προγραμματισμού &  Ανάπτυξης καθώς και Αποτελεσματικότητας , Ποιότητας και Οργάνωσης της Διεύθυνσης Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής.
Γ) Το σύνολο των αρμοδιοτήτων του Τμήματος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου.
Δ)Τις αρμοδιότητες σε θέματα Αθλητισμού της Διεύθυνσης Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού

  1. Καλαντζής Κωνσταντίνος του Μιχαήλ
Το σύνολο  των αρμοδιοτήτων της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας

  1. Γκούντας Χρήστος του Παναγιώτη
Α) Το σύνολο των αρμοδιοτήτων της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης,
Β) Το σύνολο των αρμοδιοτήτων του Τμήματος Διαχείρισης και Συντήρησης  Οχημάτων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών.

  1. Αδάμης Σπυρίδων του Γεωργίου
Α) Το σύνολο των αρμοδιοτήτων του Τμήματος Αυτεπιστασίας και Συντηρήσεων Έργων και Εγκαταστάσεων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών.
       Β) Το σύνολο των αρμοδιοτήτων του Τμήματος Συντήρησης Πρασίνου της Διεύθυνσης      Περιβάλλοντος και Πρασίνου.

  1. Φαρμάκης Ιωάννης του Παναγιώτη
Α) Το σύνολο των αρμοδιοτήτων της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών.
Β) Το σύνολο των αρμοδιοτήτων του τμήματος Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης.

  1. Παπαγεωργίου Μαρία, συζ. Ιωάννη
Το σύνολο των αρμοδιοτήτων σε θέματα Πολιτισμού της Διεύθυνσης Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού.

  1. Σαλμά Μαρία του Γεωργίου
Α)Το σύνολο των αρμοδιοτήτων του Τμήματος Αγροτικής Παραγωγής,
Β)  Το σύνολο των αρμοδιοτήτων του Τμήματος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης , του Τμήματος Βιβλιοθηκών και Αρχείων της Διεύθυνσης Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού  καθώς και τα θέματα Νέας Γενιάς .

8.  Γρίβας Ευθύμιος του Σπυρίδωνα
Α)Το σύνολο των αρμοδιοτήτων του Τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων και Εγκαταστάσεων καθώς και του Τμήματος Υδραυλικών και Εγγειοβελτιωτικών Έργων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών. 
Β) Το σύνολο των αρμοδιοτήτων του Τμήματος Κοιμητηρίων της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου

9. Πιστιώλη -Σαλακίδου Όλγα συζ. Νικολάου
Α)  Το σύνολο των αρμοδιοτήτων της Διεύθυνσης ΚΕΠ
Β) Το σύνολο των αρμοδιοτήτων του Τμήματος Τουρισμού της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης.

                Οι Αντιδήμαρχοι  Αδάμης Σπυρίδων, Φαρμάκης Ιωάννης και Καλαντζής Κωνσταντίνος δεν δικαιούνται αντιμισθίας.