Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Workshop φωτογραφίας στο Μεσολόγγι από τον Βασίλη Αρτίκο το Σαββατοκύριακο 25-26/3

Ο φωτογράφος Βασίλης Αρτίκος διοργανώνει εργαστήριο φωτογραφίας στο Μεσολόγγι στις 25 και 26 Μάρτιου 2017.

"Το Μεσολόγγι είναι ένας εξαιρετικός φωτογραφικός προορισμός όλες τις εποχές του χρόνου.

Την εποχή όμως αυτή υπάρχει ένας επιπλέον λόγος, ιδιαίτερα ελκυστικός, για κάθε φωτογράφο μιας και η πόλη ετοιμάζεται να γιορτάσει το ανεπανάληπτο γεγονός της Ηρωικής Εξόδου των Ελευθέρων Πολιορκημένων .

 

Μέσα στο διάστημα αυτό στην Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου γίνονται πολλές εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για τους ενδόξους εξοδίτες" σημειώνει ο Βασίλης Αρτίκος στην προσωπική του ιστοσελίδα.

Μια σημαντική εκδήλωση με ιδιαίτερο μάλιστα φωτογραφικό ενδιαφέρον είναι και η αναπαράσταση της Μάχης της Κλείσοβας που γίνεται στις 26 Μαρτίου στη λίμνη της Κλείσοβας, από τον Όμιλο Φίλων Ιστορικής Φορεσιάς και Οπλισμού ο «Λιάρος»

"Το ανοιξιάτικο φως στο τοπίο της λιμνοθάλασσας και το ιλαρό φως της Ηρωικής Εξόδου στα πρόσωπα των μαχητών που αναπαριστούν τη μάχη δίνουν την ευκαιρία στο φωτογράφο να συνθέσει τη δική του δημιουργία." Τονίζει ο κ. Αρτίκος.

Για τους ενδιαφερόμενους για συμμετοχή στο εργαστήρι, υπάρχει δυνατότητα φιλοξενίας. Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 6944 350 943, email: Vasilis.artikos@gmail.com