Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 18 Μαρτίου, η Πρεμιέρα του πρώτου θεατρικού έργου (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) παραγωγής του «Σπουδαστήριον Τεχνών» και της ομάδας του.
Πρωτότυπο κείμενο, έξυπνες ατάκες, γρήγορος ρυθμός από τους συμπολίτες μας ηθοποιούς οι οποίοι μας ξάφνιασαν θετικά, έξυπνο και εύχρηστο σκηνικό, ωραίοι φωτισμοί και εναλλακτική μουσική επένδυση. Οι κομμώσεις που δημιούργησε η Έφη Κολιτσίδα καταπληκτικές και η ζωγραφική στο σκηνικό από το μέλος της ομάδας Δήμητρα Σαρρή, πλαισίωνε το σύνολο αρμονικά. Τίποτα δεν θύμισε ερασιτεχνικό θέατρο. Ο κόπος και η προσπάθεια όλων, κάτω από την διδασκαλία και σκηνοθετική οδηγία της Φραντζέσκας Ιωαννίδη, οδήγησε σε επαγγελματικό αποτέλεσμα.
Ο χώρος που διαμορφώθηκε από την Ηθοποιό, Σκηνοθέτη, Καθηγήτρια θεατρικής παιδείας και Διαχειρίστρια πολιτιστικών πόρων Φραντζέσκα Ιωαννίδη, είναι εξαιρετικός και ικανός να στεγάσει πολλές και διαφορετικού είδους δραστηριότητες.



Άνετα καθίσματα, οικείο περιβάλλον, καμαρίνια για τους καλλιτέχνες, φώτα, ήχος, θεατρική σκηνή, μόνιμο σκηνικό, τεράστιο πανί προβολής, ξυλοπάτωμα, όλα συντελούν στην αρτιότητα της όποιας καλλιτεχνικής δράσης.
Η πόλη μας επίσημα, απέκτησε επιτέλους έναν θεατρικό - καλλιτεχνικό χώρο, ο οποίος, κατά τα λεγόμενα της ιδιοκτήτριας, είναι διαθέσιμος σε όποιον θέλει να εκφραστεί.
Οι καταπληκτικές παραστάσεις συνεχίζονται 25 / 26 Μαρτίου καθώς και 22 / 23 Απριλίου μετά το Πάσχα.
Μέσα στην σκοτεινή εποχή της οικονομικής κρίσης και της κατήφειας που ζούμε, ο χώρος αυτός, έρχεται να δώσει τουλάχιστον ελπίδα ως προς την ποιότητα και την συναισθηματική έκφραση.
Μπράβο σε όλους τους συντελεστές. Ακόμη και οι διστακτικοί θεατρόφιλοι θα πεισθούν.
Περιμένουμε με αγωνία τις επόμενες παραγωγές.
Μην χάσετε την παράσταση!