Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας στη Δυτική Ελλάδα (17/5/2017)

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης

ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

της Τετάρτης 17 Μαΐου 2017

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπού για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το πρωί στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, ένας 27χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή (1.500) ευρώ, για παράβαση του Νόμου Περί Αλλοδαπών.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για απάτη

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος προχθές το πρωί στην Πάτρα, με το πρόσχημα ότι είναι απεσταλμένος της Μητρόπολης Πατρών, συναντήθηκε με πρόεδρο Συλλόγου, από τον οποίο απέσπασε το χρηματικό ποσό των (800) ευρώ, για την κάλυψη εξόδων της Μητρόπολης.

Επισημαίνεται, ότι η συνάντηση τους έγινε έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο πρόεδρος με άγνωστο συνεργό του δράστη, ο οποίος προσποιήθηκε Ιερέα της Μητρόπολης Πατρών.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στα Σαγείκα Αχαΐας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, ένας 52χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 27χρονος ημεδαπός, διότι αφαίρεσε από κατάστημα αθλητικών ειδών που βρισκόταν σε λειτουργία, ενδύματα συνολικής αξίας εκατό ευρώ. Ο δράστης έγινε αντιληπτός από τον υπεύθυνο του καταστήματος, ο οποίος ειδοποίησε τους αστυνομικούς.

Σύλληψη αλλοδαπών για παράβαση του Νόμου Περί Αλλοδαπών

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Μπαγκλαντές, ηλικίας 29, 35 και 30 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι διαμένουν παράνομα στη Χώρα μας.

Σύλληψη αλλοδαπών για παράβαση του Νόμου Περί Αλλοδαπών

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί και το μεσημέρι, στο Αίγιο, τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 26, 24 και 33 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι διαμένουν παράνομα στη Χώρα μας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού για κλοπή

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου εντοπίστηκε 40χρονος ημεδαπός να οδηγεί μοτοσικλέτα την οποία είχε αφαιρέσει πριν τρεις ημέρες, στον Πύργο από 42χρονο υπηκόου Ιταλίας.

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος του 40χρονου, ο οποίος δεν συνελήφθη διότι δεν συνέτρεχαν οι προϋποθέσεις του αυτοφώρου.

Η μοτοσικλέτα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το πρωί στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας 28χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δυο αυτοσχέδιες συσκευασίες, που περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους (11,6) γραμμαρίων.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.