Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

West Coast International Dance Festival στο Μεσολόγγι και για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Η "ΧΟΡΟΤΕΧΝΗ-BAILARTE Αστική Εταιρεία Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα", με έδρα την Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου, διοργανώνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, Φεστιβάλ International Λάτιν Χορών με τον διακριτικό τίτλο ¨West Coast International Dance Festival¨

Στο Φεστιβάλ, που θα διεξαχθεί από 16 έως 18 Ιουνίου 2017, στο Μεςολόγγι, έχουν προσκληθεί και θα συμμετάσχουν σχολές χορού από όλη την Ελλάδα αλλά και διακεκριμμένοι δάσκαλοι-χορευτές από το εσωτερικό και το εξωτερικό.

Με την ευκαιρία του Φεστιβάλ οι ξένοι επισκέπτες θα περιηγηθούν και θα γνωρίσουν την φιλόξενη ιστορική πόλη του Μεσολογγίου και τις ομορφιές της λιμνοθάλασσας.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν σε μαθήματα χορού που θα παραδίδουν σημαντικοί δάσκαλοι καταξιωμένοι στον πολιτιστικό και καλλιτεχνικό χώρο,να ανταλλάξουν εμπειρίες με χορευτές από διάφορες σχολές της πρωτεύουσας και της περιφέρειας ενώ το φεστιβάλ θα κλείσει με τον μεγάλο χορό την νύχτα της αυλαίας.

Παράλληλα όσοι αγαπούν τον χορό έχουν την δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή ως παρατηρητές.

Το πρωτόγνωρο για την πόλη τριήμερο συνέδριο- φεστιβάλ θα προβάλει σε όλη την Ελλάδα την πόλη του Μεσολογγίου και την Ατωλοακαρνανία γενικότερα καθώς αποτελεί ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό πολιτιστικά καλιτεχνικό γεγονός για το οποίο έχει εκδηλωθεί έντονο πανελλήνιο ενδιαφέρον με συνεχώς αυξανόμενα αιτήματα συμμετοχής..

Για την άρτια διοργάνωσή του δουλεύουν πυρετωδώς η εμπνεύστρια και η ψυχή του Φεστιβάλ,δασκάλα International latin χορών,υπεύθυνη της Bailarte Νίκη Παξινού όπως και τα μέλη της εταιρίας.

Επικοινωνία και Δηλώσεις συμμετοχής: Νίκη Παξινού τηλ.6947786287, email: nikipax@hotmail.com