Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς του δήμου Μεσολογγίου

Με ανακοίνωσή του το Πνευματικό Κέντρο του δήμου Μεσολογγίου κάνει γνωστό ότι οι εγγραφές στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς του δήμου ξεκίνησαν και θα διαρκέσουν έως τις 9 Ιουνίου.

Στην ανακοίνωση τονίζεται:

"Σας κάνουμε γνωστό ότι, οι αιτήσεις εγγραφής Βρεφών – Νηπίων στους Δημοτικούς – Βρεφικούς Σταθμούς ξεκινούν από τις 24-05-2017 και θα διαρκέσουν μέχρι τις 09-06-2017.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι και φέτος για τη σχολική χρονιά 2017-2018, μπορούν, να εγγραφούν στους Παιδικούς Σταθμούς και τα προνήπια. Αυτό βέβαια είναι επιλογή του γονέα.

Καλούμε όλους τους γονείς που δικαιούνται voucher να υποβάλουν τις αιτήσεις τους και έτσι να στηρίξουν τους Βρεφικούς – Παιδικούς που παρέχουν δωρεάν παιδαγωγικό και εκπαιδευτικό έργο καθώς και άλλες υπηρεσίες όπως σωστή σίτιση, φύλαξη – ασφάλεια.

Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε προσπαθούμε να στηρίξουμε όλες τις οικογένειες που βάλλονται από την κρίση!

Τα έντυπα και τα δικαιολογητικά οι γονείς μπορούν να τα προμηθεύονται από τους κατά τόπους Παιδικούς Σταθμούς και να τα καταθέτουν στο Πνευματικό Κέντρο στην οδό Αθ. Ραζη-Κότσικα 12 κάθε μέρα από τις 7:30 έως 17:00, τηλέφωνο επικοινωνίας 26310-22129.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι γονείς να έχουν υποβάλει φορολογική δήλωση και να έχουν το εκκαθαριστικό χρήσης 2016.

Είμαστε στη διάθεσή σας για να πετύχουμε μαζί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα."