Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Προληπτικές ιατρικές εξετάσεις για μαθητές δημοτικών του Μεσολογγίου από 6 - 9 Ιουνίου

Από την Διοίκηση της Νοσηλευτικής Μονάδας Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» ανακοινώνεται ότι στα πλαίσια του κύκλου εξωστρεφών δραστηριοτήτων του Νοσοκομείου μας και σε συνεργασία με το «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας , το Γραφείο Βοηθού Περιφερειάρχη στον Τομέα Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Χαροκόπου, και την κινητή μονάδα «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» θα πραγματοποιηθούν στις 6,7,8,και 9 Ιουνίου 2017 στον αύλειο χώρο της Αντιπεριφέρειας Αιτωλ/νίας, Προληπτικές "ιατρικές - οδοντιατρικές " εξετάσεις για τους μαθητές , μαθήτριες της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

Η Νοσηλευτική Μονάδα Μεσολογγίου για τον σκοπό αυτό θα διαθέσει στις 7/6 τον νέο εξειδικευμένο Παιδοδοντίατρο που προσελήφθη και αναλαμβάνει υπηρεσία , και στις 8/6 τους δύο (2) Παιδιάτρους που ανήκουν στο δυναμικό του Νοσοκομείου.

"Θεωρώντας ότι τέτοιου είδους δράσεις πρέπει να στηριχθούν από όλους τους εμπλεκόμενους στην Δημόσια Υγεία και δωρεάν πρόληψη . Καλούμε όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου να συμμετάσχουν" τονίζει σε δήλωση του ο διοικητής του νοσοκομείου Μεσολογγίου, Π. Παπαδόπουλος.