Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2007

Στο Μεσολόγγι το 21ο Συνέδριο της Ομοσποδίας Τεχνικού Προσωπικού των ΤΕΙ

Το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Μεσολογγίου και τα μέλη του Ειδικού Tεχνικού Προσωπικού, διοργανώνουν σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ε.Τ.Π. & Τεχνικών Εργαστηρίων, το 21ο Συνέδριο του κλάδου, στο Μεσολόγγι.
Το συνέδριο πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε πόλεις που φιλοξενού ΤΕΙ και είναι η πρώτη φορά που το ΤΕΙ Μεσολογγίου καλείται να φιλοξενήσει στο χώρο του, 22 - 23 Νοεμβρίου 2007, αυτό το σημαντικό γεγονός.
Το συνέδριο της Ομοσπονδίας Ειδικού Τεχνικού Προσωπικού, αναμένεται να απασχολήσουν θεσμικά και οικονομικά θέματα, όπως βαθμίδες Ε.Τ.Π. εξέλιξη μελών Ε.Τ.Π. η πρόταση για καθολική συμμετοχή στην εκλογή Οργάνων Διοίκησης, μετατάξεις, ισοτιμία πτυχίων Τ.Ε.Ι. – Πανεπιστημίων, πρόταση μισθολογίου ενώ θα ολοκληρωθεί με τον απολογισμό πεπραγμένων του διοικητικού συμβουλίου, καθώς επίσης και με τον προγραμματισμό δράσης του κλάδου.
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο κεντρικό αμφιθέατρο του Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου και χορηγοί είναι, ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, η Νομαρχία Αιτωλοακαρνανίας και η εταιρεία ΝΗΡΕΑΣ Α.Ε. Το Κέντρο Λόγου και Τέχνης « ΔΙΕΞΟΔΟΣ » προσφέρει επίσης ενημερωτικό υλικό προς τους συνέδρους.
Είναι σημαντικό τέλος, ότι θα προβληθούν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου τόσο οι δυνατότητες του Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου στον επιστημονικό, εκπαιδευτικό και τεχνολογικό τομέα, όσο και γενικότερα η ιστορική και φυσική ομορφιά της πόλης του Μεσολογγίου και του νομού Αιτωλοακαρνανίας.