Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2007

Εντυπωσιακή η συγκέντρωση των φίλων του Βενιζέλου στο Αγρίνιο


Εντυπωσιακό και δυναμικό παρόν έδωσαν τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα στο Αγρίνιο από την επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας για την στήριξη του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.
Κεντρική ομιλήτρια στην εκδήλωση ήταν η βουλευτής Φθιώτιδας Τόνια Αντωνίου , ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Χρίστος Βερελής.
Στην εκδήλωση εκτός των άλλων παραβρέθηκαν στελέχη της αυτοδιοίκησης , εκπρόσωποι από κοινωνικούς και παραγωγικούς θεσμούς ενώ εντυπωσιακή ήταν η παρουσία νέων.
Συνοψίζοντας τόσο τον χαιρετισμό του Χρίστου Βερελή, όσο και την ομιλία της Τόνιας Αντωνίου καταλήγουμε ότι το μήνυμα που στέλνει η «πλευρά» Βενιζέλου για την εκλογική διαδικασία της προσεχούς Κυριακής είναι:
«Το ΠΑΣΟΚ της 12ης Νοεμβρίου θα είναι ελεύθερο από μηχανισμούς και ευκαιριακούς διαπραγματευτές προσωπικών φιλοδοξιών, θα είναι απαλλαγμένο από καθεστωτικές αντιλήψεις και ιδιοκτησιακές λογικές.

Το ΠΑΣΟΚ της 12ης Νοεμβρίου δεν χρωστάει δεύτερες ή τρίτες ευκαιρίες σε πρόσωπα, χρωστάει μόνο μια πραγματική ευκαιρία στην Ελληνική κοινωνία και στους Έλληνες πολίτες.

Στις 11 Νοεμβρίου ας πάρουμε το ΠΑΣΟΚ στα χέρια μας , ας το μετατρέψουμε από ένα κουρασμένο και πολιτικά προσωποποιημένο κόμμα σε ένα ανανεωμένο , χειραφετημένο , δημιουργικό , ριζοσπαστικό και νικηφόρο κίνημα αλλαγής».