Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2007

Στην "Polis 2007" η Αιτωλοακαρνανία

Με στόχο την ανάδειξη πολιτικών και δράσεων της Νομαρχιακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς και την προβολή του Νομού, η Νομαρχία Αιτωλοακαρνανίας, η Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων και Δήμοι συμμετέχουν στην έκθεση “POLIS” (Θεσσαλονίκη, Πέμπτη 22 - Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2007).
Η έκθεση “POLIS” έχει καταγραφεί ως ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός για τους φορείς της Αυτοδιοίκησης, του Δημοσίου Τομέα και τις Ιδιωτικές Επιχειρήσεις και διανύει ήδη με ιδιαίτερες αξιώσεις την πέμπτη περίοδο λειτουργίας της.

Διοργανώνονται παράλληλες εκδηλώσεις με τη συμμετοχή της Αυτοδιοίκησης, του Δημόσιου Τομέα και των Ιδιωτικών Επιχειρήσεων οι οποίες προσελκύουν το ενδιαφέρον των κατασκευαστικών και τεχνικών εταιρειών με την προβολή των προϊόντων, υπηρεσιών και δραστηριοτήτων, καθώς επίσης και του κοινού για τις δράσεις των φορέων και την ενίσχυση των διαύλων επικοινωνίας μεταξύ τους.

Στην προηγούμενη διοργάνωση συμμετείχαν 849 εκθέτες, καλύπτοντας εκθεσιακό χώρο 35.000 τμ.

Στο περίπτερο της Αιτωλοακαρνανίας θα εκτίθενται εκδόσεις, τοπικά προϊόντα κ.α.

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα γίνει και η πρώτη επίσημη παρουσίαση της τηλεταινίας με θέμα την Αιτωλοακαρνανία, παραγωγή της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης.