Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2007

Τον Παναγιώτη Κοντό τίμησε η "ΔΙΕΞΟΔΟΣ"





Τον Γραμματέα του Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητή Παναγιώτη Κοντό τίμησε το Κέντρο Λόγου και Τέχνης "Διέξοδος" σε ειδική εκδήλωση το βράδυ του Σαββάτου, παρουσία των μελών της "Διεξόδου" και των αρχών της πόλης.
Ο Παναγιώτης Κοντός από το ξεκίνημα της ίδρυσης της "Διεξόδου" είναι επιστημονικός συνεργάτης της, ενώ καθολική είναι η αναγνώριση τόσο της σπουδαίας ακαδημαϊκής του καριέρας όσο και της σημαντικής κοινωνικής προσφοράς του στο νομό.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τον Παναγιώτη Κοντό μίλησαν η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της "Διεξόδου" Βάσω Γκοβάτσου, ο δήμαρχος Μεσολογγίου Γιάννης Αναγνωστόπουλος και ο ιδρυτής της "Διεξόδου" Νίκος Κορδόσης οι οποίοι μίλησαν με κολακευτικά λόγια για την προσωπικότητα και το έργο του τιμώμενου.
Μάλιστα ο ιδρυτής της "Διεξόδου" ως μια ελάχιστη αναγνώριση της πολύτιμης συνεργασίας και προσφοράς στη "Διέξοδο", χάρισε στον Παναγιώτη Κοντό γλυπτό του Γ. Τζίτζη με τίτλο "Ξεπερνώντας τα όρια".
Ξεχωριστή όμως ήταν η στιγμή που ο γενικός διεθυντής των Ελληνικών Ταχυδρομείων Βασίλης Λούκας επέδωσε στον Παναγιώτη Κοντό, ειδικό γραμματόσημο που φιλοτεχνήθηκε αποκλειστικά για την εκδήλωση.
Το παρών στην εκδήλωση εκ των των άλλων, έδωσαν ο βουλευτής Δημήτρης Σταμάτης, ο δήμαρχος Αιτωλικού Νίκος Γαλάνης, ο δ/της του 2/39 Σ.Ε. Σχης(ΠΖ) Θύμιος Σώκος, ο πρόεδρος του ΤΕΙ Μεσολογγίου Λεωνίδας Παναγιωτόπουλος, ο αντιδήμαρχος Οινιάδων Ανδρέας Γούργαρης, οι πρώην δήμαρχοι Μεσολογγίου Δημήτρης Ζωγράφος, κώστας Ρεπάσος και Γιώργος Πρεβεζάνος, ο αντινομάρχης Γιάννης Ψαράκης, οι αντιδήμαρχοι Μεσολογγίου Γιώργος Μπαρμπαρίτσας και Ειρήνη Καρατσώρα - Νατσικώστα, νομαρχιακοί και δημοτικοί σύμβουλοι.