Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2007

Συνεργασία Σπυρίδων με τους βουλευτές της Επιτροπής Περιβάλλοντος στην Αρχαία Ολυμπία

Το κλιμάκιο των βουλευτών που αποτελούν μέλη της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής υποδέχθηκε την Κυριακή στην Αρχαία Ολυμπία ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος κ. Σπύρος Σπυρίδων.
Ο κ. Σπυρίδων είχε συνεργασία με τους βουλευτές και ειδικότερα με τον επικεφαλής του κλιμακίου κ. Κυριάκο Μητσοτάκη σχετικώς με τα σοβαρά θέματα που απασχολούν την πυρόπληκτη περιοχή και τους ενημέρωσε για την πορεία των έργων της αποκατάστασης.
Όπως επισημάνθηκε, η πορεία αυτών των έργων κρίνεται ικανοποιητική, καθώς εξαντλείται κάθε δυνατή προσπάθεια προς την κατεύθυνση αντιπλημμυρικής και αντιδιαβρωτικής προστασίας, ενώ οι εργασίες θα ενταθούν ακόμη περισσότερο τις επόμενες μέρες.
Να τονισθεί ότι τόσο από το διακομματικό κλιμάκιο της Βουλής όσο και από τον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας, δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα για την περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας που θα πρέπει να είναι έτοιμη έως τις 24 Μαρτίου για την αφή της Ολυμπιακής Φλόγας. Στο πλαίσιο αυτό έγινε επίσκεψη και στον Κρόνιο Λόφο όπου εκτελούνται οι σχετικές εργασίες αποκατάστασης.