Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2007

Δραματικό τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης της Έφης Φατούρου στο Αγρίνιο

Πριν από λίγη ώρα, βρέθηκε σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, το πτώμα της 25χρονης Έφης Φατούρου στην περιοχή «Λιαγκέϊκα» Αγρινίου, που αναζητούταν από τα μέσα του Αυγούστου.
Με την ανεύρεση του πτώματος της άτυχης κοπέλας «μπαίνουν» οι τίτλοι τέλους σε ένα θρίλερ που απασχόλησε για τρεις και πλέον μήνες τις αστυνομικές αρχές και γενικότερα όλη την ελληνική κοινή γνώμη.
Καθοριστικό ρόλο στην ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης διαδραμάτισε η ανάδειξη της εξαφάνισης της 25χρονης κοπέλας από την Πρέβεζα μέσα από την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη (περισότερα εδώ).

Το τελευταίο διάστημα λόγω και της δημοσιότητας που πήρε το θέμα, υπήρξε μια εντατικοποίηση των αστυνομικών ερευνών.
Έτσι, πριν τρεις ημέρες στην Ασφάλεια Αγρινίου έγιναν τέσσερις προσαγωγές φιλικών προσώπων από το Αγρίνιο, της Έφης Φατούρου.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας ένα από τα τέσσερα άτομα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι «κάνοντας χρήση ναρκωτικών η Έφη δεν άντεξε και πέθανε, φοβηθήκαμε και μεταφέραμε το άψυχο κορμί σε ερημική περιοχή».
Από εκείνη την στιγμή ξεκίνησαν εκτεταμένες έρευνες παρουσία των «φίλων» της κοπέλας προκειμένου να βρεθεί η σωρός της.
Τελικά γύρω στις 11 το πρωί οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά στο μακάβριο θέαμα της σωρού της άτυχης Έφης.
Τώρα ξεκινά ένας νέος «αγώνας» για την Αστυνομία προκειμένου να διαλευκάνει τις συνθήκες θανάτου της κοπέλας δηλαδή αν προήλθε από εγκληματική ενέργεια ή από υπερβολική χρήση ναρκωτικών.Σε κάθε περίπτωση η είδηση έχει παγώσει την τοπική κοινωνία καθώς έρχεται ακριβώς ένα μετά την στυγερή δολοφονία των πέντε νεαρών κυνηγών στα Καλύβια.