Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2007

Στο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού οι αιτωλοακαρνάνες Μελισσοκόμοι

Η ανάδειξη του πλούτου, της αξίας και η προβολή των μελισσοκομικών προϊόντων του νομού είναι ο σκοπός της συμμετοχής της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αιτωλοακαρνανίας στο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από τις 14-16 Δεκεμβρίου 2007 και διοργανώνεται από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Περιφερειακής Ανάπτυξης.
Στόχος της συμμετοχής είναι να φέρει σε επαφή τους καταναλωτές με τον τρόπο που παράγονται τα προϊόντα της Αιτωλοακαρνανίας, που θεωρούνται από τα καλύτερα στην Ελλάδα και την Ευρώπη, να αναβαθμίσει την εμπορική δύναμή τους και να δώσει δυνατότητες περαιτέρω αξιοποίησής τους.

Η παρουσία της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης στο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού οργανώνεται με την ενεργό συμμετοχή των παραγωγών μελιού στην Αιτωλοακαρνανία μέσω του Μελισσοκομικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας, με έδρα το Μεσολόγγι και των Μελισσοκομικών Συνεταιρισμών Αγρινίου, Αμφιλοχίας και Ναυπάκτου.

Να σημειωθεί ότι συμμετοχή αυτή αποτελεί την συνέχεια ανάλογης συμμετοχής στο "Φεσστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος και Τυριού".