Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Η ΕΡΤ2 θα μεταδώσει ζωντανά από το Μεσολόγγι την Πομπή και την Αναπαράσταση της Ανατίναξης του Χρήστου Καψάλη


H ΕΡΤ θα μεταδώσει ζωντανά από τον Κήπο των Ηρώων και τον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος στην Ιερή Πόλη Μεσολογγίου τις τελετές των Εορτών Εξόδου, το προσεχές Σαββατοκύριακο, όπως αναφέρεται στο πρόγραμμα της ΕΡΤ2 που είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της ΕΡΤ. (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)  και ΕΔΩ
Ειδικότερα θα μεταδοθούν:   



             Το Σάββατο του Λαζάρου από τις 21:00 έως τις 22:00, μέρος της πομπής, ολόκληρη η τελετή από τον Κήπο των Ηρώων και η Αναπαράσταση της ανατίναξης του Χρήστου Καψάλη.
             Την Κυριακή των Βαΐων, στις 8:00 το πρωί η  Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, στις 10:45 η Δοξολογία από τον Καθεδρικό Ναό Αγ. Σπυρίδωνος και στις 11:00 η πομπή από το προπύλαια του Καθεδρικού Ναού, παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου.
Oι εκδηλώσεις θα μεταδοθούν επίσης ΖΩΝΤΑΝΑ, μέσω διαδικτύου από το ERT - WEB TV αλλά και μέσω του δορυφορικού προγράμματος της ERT World σε ολόκληρο τον κόσμο.
Την Κυριακή των Βαΐων, στις 8:00, το ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ (ΕΡΤ) θα μεταδώσει απ’ ευθείας την Θεία Λειτουργία και την Δοξολογία από τον Καθεδρικό Ναό Αγ. Σπυρίδωνος Μεσολογγίου.