Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Με μια λαμπρή γιορτή τα 50χρονα της γιόρτασε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλοακαρνανίας

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ απονέμει τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο της Α.Ε. Μεσολογγίου, Μιχάλη Μπιλάλη

Σύσσωμη η ποδοσφαιρική Αιτωλοακαρνανία γιόρτασε χθες Δευτέρα 19 Μαρτίου τα 50 χρόνια από την ίδρυση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων του νομού.
Η ετήσια εκδήλωση της Ένωσης πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και μαζική συμμετοχή στο Emileon,  στο Δοκίμι Αγρινίου και ήταν αφιερωμένη στα 50 χρόνια  από την ίδρυση της.
Στην εκδήλωση έγιναν πολλές απονομές και συγκεκριμένα, βραβεύτηκαν οι περσινοί πρωταθλητές όλων των κατηγοριών που ήταν: Στην Α’ κατηγορία ο Παναμβρακικός, στην Β’ κατηγορία η Ένωση Α.Ο.Κ. Τρίκαρδος, η  Θύελλα Αγίου Ανδρέα και ο Ηρακλής Αστακού  και στην Γ’ κατηγορία η Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς και  η Αναγέννηση Στάνου.




Ακόμη τιμήθηκε το ιστορικό  σωματείο της Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, κυπελλούχο της Ενώσεώς  για την περίοδο 2016-2017 με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναιτωλικός, Φώτη Κωστούλα να απονέμει την τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο της Α.Ε.Μ., Μιχάλη Μπιλάλη.
Ο νικητής του Super cup ΠΑΝΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ  έλαβε  αναμνηστική πλακέτα.
Τα  σωματεία ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (υπερπρωταθλητές) – ΝΕΟΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ και ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ, πρωταθλητές των ομίλων τους στο παιδικό πρωτάθλημα 2016-2017, έλαβαν από μία πλακέτα.

Τα  σωματεία Ελπίδες Αγρινίου 2 (υπερπρωταθλήτρια) και Νέοι Ναυπάκτου, πρωταθλητές των ομίλων τους στο πρωτάθλημα προπαίδων, 2016-2017, έλαβαν επίσης από μία πλακέτα.
Στα σωματεία ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ ΕΜΠΕΣΣΟΥ και ΑΙΑΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ, νικητές του κυπέλλου ήθους, απονεμήθηκε από μία πλακέτα.
Ακόμη τιμήθηκαν   αριστούχοι μαθητές – ποδοσφαιριστές και παράγοντες, διαιτητές, προπονητές, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, για την προσφορά τους στο Αιτωλοακαρνάνικο ποδόσφαιρο.

Τιμήθηκε επίσης η καλύτερη ενδεκάδα της περιόδου 2016-2017, ο καλύτερος ποδοσφαιριστής και ο καλύτερος προπονητής, μετά από ψηφοφορία των προπονητών, καθώς και ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας.
Ακόμη έγιναν κληρώσεις δώρων, ενώ στην εκδήλωση , που κάθε χρόνο συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των ανθρώπων του τοπικού ποδοσφαίρου, παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της Πολιτείας, της Ε.Π.Ο. και των τοπικών Αρχών της Αιτωλοακαρνανίας.
Αναδημοσίευση από το agriniopress.gr
ΓΙΑ ΕΚΤΕΝΕΣ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΚΔΉΛΩΣΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ