Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Φ. Κακιώνης: Γιατί δεν συμμετείχα στις εργασίες του συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής


Τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση αποχής ως σύνεδρος από τις εργασίες του πρόσφατου ιδρυτικού συνεδρίου του «Κινήματος Αλλαγής» εξηγεί με ανοιχτή του επιστολή στους φίλους και τα μέλη του κόμματος, ο κ. Θεοφάνης Κακιώνης.
Θυμίζουμε ότι ο κ. Κακιώνης είχε θέσει υποψηφιότητα για το συνέδριο από την οργάνωση Μεσολογγίου και αναδείχθηκε σύνεδρος αυτός και οι υπόλοιποι υποψήφιοι μιας και δεν διεξήχθησαν εκλογές.
Η επιστολή του κ. Κακιώνη έχει ως εξής:
«Αγαπητοί  Σύντροφοι
Όταν μέχρι την Πέμπτη  το πρωί 15-3-2018 οι  σύνεδροι  θα εκλέγοντο : Ξαφνικά όλοι  οι  καταθέτοντες  αίτηση για Σύνεδροι  θα πήγαιναν  στο ΣΕΦ.
Έκτοτε  εμπεδώθηκε  ως φαίνεται  να ισχύει ΟΙ ΩΡΙΜΟΙ  ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ  ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΙΘΕΝΤΑΙ  ΚΑΙ  ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ.
κ. Γεννηματά οι λοιποί στο θέμα μας υπάρχουν  ως μη ώριμοι περαστικοί  άσχετοι; Ο μουσαφίρης να καθίσει στην κορυφή του τζακιού; πρώτη θέση;  Για ποιο λόγο να μην εκλεγούν οι Σύνεδροι; Γιατί δεν είχε  μηχανισμό ο πονηρός μουσαφίρης, το τρίτο πρόσωπο; Δηλαδή το  ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ; (όχι το ΠΑΣΟΚ).
Το ΠΑΣΟΚ  γυμνό  σκελετωμένο;
Το Συμβούλιο εξωτερικής πολιτικής  πρυτάνευσε  μέσω κρυφών συμφωνιών ;
Παλαμάκια – φιλιά και η ουσία  που ευρίσκεται; Τι ΣΥΝΕΒΗ εδώ ΑΡΑΓΕ ρωτάει  ο αφελής ΠΑΣΟΚΟΣ.



Τώρα  κ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ διακηρύσσεις  προεκλογική ετοιμότητα  αφού  δεν ήλθαμε  σε επαφή με τον κόσμο – διοριστήκαμε. ΑΓΩΝΕΣ – υποστήριξη  στο –ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ -  να αγωνισθούμε  ένεκα του  ωρίμου  αντιπάλου.
Εμείς είμεθα  η μάνα  της οικογένειας  αγαπητή ΦΩΦΗ όχι οι  σώγαμπροι  (όπως έλεγε ο σώγαμπρος Κουτσόγιωργας - ΑΙΓΙΟ) δεν  θα πουν αυτοί  τι θα  γίνει :  τρίζουν  τα κόκκαλα  του ΑΝΔΡΕΑ – ΤΟΥ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ – ΤΗΣ ΜΕΛΙΝΑΣ ; οι ώριμοι  αντίπαλοι λοιπόν ; Δώσε ένα φιλί  εδώ ; Η ιστορία ενός  εκάστου  δεν σφαγιάζεται. Ενθυμείσθε  ότι τον  αγωνιστή  ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΑ απλώς  τον αναφέρατε  αλλά  για το ίδιο όφελος.
Ασφαλώς  και δεν θα φύγω  εγώ  και θα παραμείνει  ο ώριμος  αντίπαλος.  Την λέξη ΠΑΣΟΚ  δεν την  κουβεντιάζετε  καν σιγά – σιγά  απομακρύνεται. Βλέπετε ότι η Ν.Δ. άλλαξε αρχηγούς την λέξη του ιδρυτή του κόμματος την διατηρούν –  (Ν.Δ.) :
Είδατε ο έτερος Καπαδόκης  οργάνωσε  προοδευτικό συνέδριο  για να περπατάει τάχα η ιδέα  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ή να αδειασθεί  ας το πούμε  τώρα  το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ;   Θα συμμετάσχετε  κ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ  στο Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής  δεν μπορείτε να  κάμετε  αλλοιώς  γιατί είσθε στο καζάνι  που φτιάχνεται το  ξυνόγαλο. Όταν στην Λέρο  γινόταν ο έλεγχος των  αποσκευών – επιβατών  - ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ -  λόγω  ιδίου δασμολογικού καθεστώτος  στα Δωδεκάννησα – τότε   την  ίδια ώρα  εφορτώνοντο τα ουίσκυ  στον όρμο του  ΠΑΡΘΕΝΙΟΥ (ΩΡΟΠΟΣ – ΠΑΡΘΕΝΙ) με προορισμό  τον  ΜΑΡΑΘΟΚΑΜΠΟ ΣΑΜΟΥ π.χ.  για να μην  συλληφθεί  δασμολογητέα  ύλη – αφού οι υπάλληλοι  του Τελωνείου  θα ευρίσκοντο  για τον έλεγχο αποσκευών – επιβατών στο ΛΑΚΙ  από την άλλη μεριά  του νησιού. Οι υπάλληλοι  απασχολούντο  από 08:00 μ.μ.  έως  02:00 π.μ.  ΕΧΤRA  γιατί  το καράβι  ίσως τότε  θα έφθανε στη Λέρο από την Ρόδο που ξεκινούσε  (πολάκις). Τα ουσίκυ  εφορτώνοντο  αλλού  και σε ακατάλληλη ώρα : Τα έσοδα  του Δημοσίου ;  ΕΦΟΡΤΩΝΟΝΤΟ  ΑΡΑΓΕ ; ΟΧΙ γιατί θα εσυλαμβάνετο. Γνωρίζει  Ο κ. ΚΛΕΑΝΘΗΣ  ΖΕΡΒΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΟΣ βουλευτής  ΠΑΣΟΚ (Ναύαρχος) όπως  και ο κ. ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ  και ο ΡΟΔΙΤΗΣ  ΓΙΑΤΡΟΣ. Ευτυχώς υπάρχει μια πράσινη δάδα στο ΝΕΟ ΣΗΜΑ  Φλάμπουρο  του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ θα πολεμήσουμε αν χρειαστεί προσέξτε κύριοι γείτονες γιατί σφάζουμε  χωρίς μάρτυρες.
Πήρατε  παρουσίες στο συνέδριο ; Κοιταχτήκατε στα μάτια ;  εδώ το λένε Ρούμελη το λένε Μεσολόγγι.
ΔΕΝ ΠΑΡΕΣΤΗ  ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ  ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΜΟΥ  ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ  ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ  ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΗΚΑ.
ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ
Ιερή Πόλη  Μεσολογγίου  19-3-2018
Κακιώνης Θεοφάνης»

.