Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Την ανάπτυξη του μπάσκετ στην Αιτωλοακαρνανία συζήτησε ο Κ. Καραγκούνης με τον πρόεδρο της Ε.Ο.Κ. Γ. Βασιλακόπουλο


Ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Κώστας Καραγκούνης είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και Μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, κ. Γιώργο Βασιλακόπουλο.
Η συνάντηση έγινε σε θερμό κλίμα. Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες του νομού και ειδικότερα η κακή κατάσταση των γηπέδων, κυρίως αυτό του Μεσολογγίου αλλά και του κλειστού γηπέδου στο Αγρίνιο.  Επίσης, αναφέρθηκαν και στο «Προπονητήριο» στην περιοχή της αερογέφυρας Αγρινίου, το οποίο παραδόθηκε μεν με καθυστέρηση 13 χρόνων χρησιμοποιείται δε κυρίως από ακαδημίες.



Ο κ. Καραγκούνης εξέφρασε τον προβληματισμό του πώς παρ’ όλη την καλή πορεία των ομάδων Μπάσκετ στο νομό, ειδικότερα η ομάδα του Μεσολογγίου Χαρίλαος Τρικούπης έχει πολλές πιθανότητες να ανέβει κατηγορία και να μπει στην Β’ Εθνική, παρατηρείται μια απομάκρυνση του κόσμου. Αντίθετα, παρατηρείται μεγάλο ενδιαφέρον για τις ακαδημίες από τους νεαρούς φίλους του αθλήματος.  Ο κ. Καραγκούνης ζήτησε τη στήριξη του κ. Βασιλακόπουλου.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του, ο κ. Καραγκούνης είχε την ευκαιρία να δει από κοντά το Κύπελλο του 1987 και να θυμηθεί αυτές τις ιστορικές στιγμές που γεμίζουν υπερηφάνεια όλους τους Έλληνες.