Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας στη Δυτική Ελλάδα (14/7/2017)

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ στη Δυτική Ελλάδα της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2017

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη ενός ημεδαπού για εκβίαση

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 25χρονος ημεδαπός, διότι σύμφωνα με καταγγελία 22χρονης ημεδαπής, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί της, απείλησε την ίδια και την οικογένεια της, απαιτώντας εκβιαστικά να του καταβάλει το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, δύο ημεδαπές γυναίκες ηλικίας 19 και 21 ετών, διότι αφαίρεσαν από κατάστημα εμπορίας υπολογιστών και κινητών τηλεφώνων, δύο κινητά τηλέφωνα, συνολικής αξίας 270 ευρώ, αποκρύπτοντάς τα στα ρούχα τους.

Στη συνεχεία έγιναν αντιληπτές από τον ιδιοκτήτη, που τις ακινητοποίησε και συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες αργά το βράδυ, στην Αμφιλοχία, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου ένας 25χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε, ένα τσιγάρο με μίγμα καπνού και κάνναβης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή ρεύματος

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας 47χρονος ημεδαπός, διότι διαπιστώθηκε ότι είχε συνδέσει παράνομα την οικία στο δίκτυο της ΔΕΔΔΗΕ και υπέκλεπτε ηλεκτρικό ρεύμα.

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση δικαστηρίου

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στη Ναύπακτο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, ένας 64χρονος ημεδαπός, ο οποίος είχε καταδικαστεί με απόφαση του Τριμελές Εφετείου Πλημμελημάτων Στερεάς Ελλάδας, σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών για διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Σύλληψη ενός ημεδαπού για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στο Νεοχώρι Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, ένας 28χρονος ημεδαπός, διότι σε τροχονομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης και επιπλέον στερείται άδεια ικανότητας οδήγησης.