Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Σειρά πολιτικών εκδηλώσεων από το ΚΚΕ στην Αιτωλοακαρνανία

Η Τ.Ο. Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ πραγματοποιεί τον Ιουλίου μεγάλο πολιτικό άνοιγμα με στόχο να έρθει σε επαφή με εργαζόμενους, άνεργους, αγρότες, μικροεπαγγελματίες, για να τους ενημερώσει για τις πολιτικές εξελίξεις και την πρόταση του ΚΚΕ. Παράλληλα αυτό το διάστημα θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις και για τα 100 χρόνια από τη Μεγάλη Σοσιαλιστική Οκτωβριανή Επανάσταση.

Το πρόγραμμα της πολιτικής δραστηριότητας, μέχρι στιγμής, έχει ως εξής:

Παρασκευή 14 Ιουλίου & ώρα 20:00, η ΚΟΒ Τριχωνίδας διοργανώνει συγκέντρωση στο καφενείο «Θωμά Σκεπετάρη» στο Παναιτώλιο, με θέμα: «Οι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και διεθνώς και η πρόταση του ΚΚΕ», με ομιλητή το Νίκο Μωραΐτη, βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας.

 

Τετάρτη 19 Ιουλίου & ώρα 20:30, η ΚΟΒ Μεσολογγίου διοργανώνει εκδήλωση στο «Τρικούπειο» για τα 100 χρόνια από τη Μεγάλη ΟχτωβριανήΣοσιαλιστική Επανάσταση. Θα γίνει παρουσίαση της Διακήρυξης της ΚΕ του ΚΚΕ, με ομιλητή το Βασίλη Θεοδωρόπουλο, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας.

Κυριακή 23 Ιουλίου έως Δευτέρα 24 Ιουλίου & ώρες 21:00-23:00, η ΚΟΒ Αμφιλοχίας διοργανώνει έκθεση βιβλίου στο λιμάνι της πόλης για τα 100 χρόνια από τη Μεγάλη Οχτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση.

Κυριακή 30 Ιουλίου & ώρα 11:00, η ΚΟΒ Βόνιτσας διοργανώνει περιοδεία στην Πάλαιρο, με επικεφαλής το Νίκο Μωραΐτη, βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας.