Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας στη Δυτική Ελλάδα (20/7/2017)

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ στη Δυτική Ελλάδα της Πέμπτης 20 Ιουλίου 2017

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Συνελήφθη 49χρονη μαστροπός στην Πάτρα - Η δράστιδα ως υπεύθυνη καταστήματος προέτρεπε στην πορνεία 35χρονη αλλοδαπή μέσα στο κατάστημα

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, 49χρονη ημεδαπή, υπεύθυνη καταστήματος, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία, παράβαση υγειονομικού ενδιαφέροντος και απασχόληση μη νόμιμου αλλοδαπού.

Οι ίδιες κατηγορίες βαρύνουν τον 25χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται.

Η σύλληψη της μαστροπού, είναι αποτέλεσμα συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, που οργάνωσαν και υλοποίησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Πάτρα.

Κατά την αστυνομική επιχείρηση συνελήφθη η 49χρονη, καθότι διαπιστώθηκε ότι ως υπεύθυνη του καταστήματος, προέτρεπε 35χρονη αλλοδαπή, υπήκοο Αλβανίας, να συνευρίσκεται ερωτικά με πελάτες, μέσα στο κατάστημα, έναντι προσυμφωνημένου χρηματικού ποσού.

Επίσης, συνελήφθη η 35χρονη εκδιδόμενη, διότι από τον έλεγχο των στοιχείων της προέκυψε ότι, δεν κατείχε πιστοποιητικό υγείας και άδεια νόμιμης διαμονής στη Χώρα μας, ενώ στο πλαίσιο των ερευνών συνελήφθη και ένας 43χρονος θαμώνας του καταστήματος, στον οποίο σε σωματική έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών βρήκαν και κατέσχεσαν μια συσκευασία με κάνναβη, συνολικού βάρους έξι γραμμαρίων περίπου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του ιδιοκτήτη συνεχίζονται.

 

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 48χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών για υπεξαίρεση και για μη καταβολή οφειλών Δημοσίου.

Σύλληψη ημεδαπής για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, μια 41χρονη ημεδαπή, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, σύμφωνα με την οποία της είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης πέντε ετών για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, σε κεντρική πλατεία της Πάτρας στο πλαίσιο ελέγχων αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 34 και 41 ετών, διότι στην κατοχή του 34χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία ναρκωτικά δισκία, ενώ στην κατοχή του 41χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι, ενώ παράλληλα διενεργήθηκαν και προσαγωγές ατόμων. Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Συνελήφθησαν δυο ημεδαποί στην Ηλεία για ναρκωτικά, αναβολικά και κροτίδες - Κατασχέθηκαν δυο φιξάκια κοκαΐνης, ποσότητα κάνναβης, σαράντα τέσσερις κροτίδες και 125 χάπια

Συνελήφθησαν, χθες (19-7-2017) το βράδυ, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος της Νέας Μανωλάδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 24 και 27 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών, αναβολικών και κροτίδων.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας εντόπισαν όχημα, στο οποίο επέβαιναν οι δυο δράστες και σε έλεγχο που ενήργησαν βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής:

Δυο φιξάκια κοκαΐνης,

 Ένα πλαστικό δοχείο, που περιείχε 11,1 γραμμάρια κάνναβης,

 Σαράντα τέσσερις κροτίδες και

 Τρία κουτιά, που περιείχαν συνολικά 125 δισκία δραστικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Βουπρασίας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης Αλβανικών Αρχών

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 40χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος τoυ εκκρεμούσε Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης για καταδικαστική απόφαση παραβίασης διατροφής έξι μηνών, η οποία του είχε επιβληθεί σε δικαστήριο της Χώρας του. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Εφετών Δυτικής Στερεάς Ελλάδας.

Σύλληψη τριών ημεδαπών για διακεκριμένες φθορές

Συνελήφθησαν, χθες τα ξημερώματα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου, τρεις 17χρονοι ημεδαποί άνδρες, διότι ενεργώντας από κοινού προέβησαν σε γκράφιτι μικρού τμήματος εξωτερικής τοιχοποιίας Γυμνασίου στο Αγρίνιο.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στη Ναύπακτο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, ένας 50χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Μεσολογγίου, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης πέντε μηνών για παράβαση του Νόμου περί υπεύθυνης δηλώσεως.