Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας στη Δυτική Ελλάδα (17/7/2017)

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ στη Δυτική Ελλάδα της Δευτέρας 17 Ιουλίου 2017

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Καπελέτο Ηλείας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 23χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε στον ίδιο και σε αυτοκίνητο, στο οποίο ήταν συνεπιβάτης, βρέθηκε μια συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης και ένας τρίφτης με υπολείμματα της ναρκωτικής ουσίας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση δικαστηρίου

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Αγρινίου, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι έπειτα από αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν:

• Ένταλμα Σύλληψης του Ανακριτή του 6ου Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για διακεκριμένες κλοπές,

• Δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης σύμφωνα με τις οποίες του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και δύο μηνών για εμπρησμό από πρόθεση και ενδοοικογενειακή βία.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή

Συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, ένας 24χρονος ημεδαπός, διότι εισήλθε σε αυλή οικίας ημεδαπού και αφαίρεσε ένα ποδήλατο.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 23χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε, μια συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες αργά το βράδυ στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, ένας 22χρονος ημεδαπός, διότι κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου στον ίδιο και σε δίκυκλο που οδηγούσε, προσπάθησε να αποφύγει τη σύλληψη απορρίπτοντας στο έδαφος μια συσκευασία με κάνναβη, συνολικού βάρους (12) γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.