Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας στη Δυτική Ελλάδα (2/7/2017)

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ στη Δυτική Ελλάδα της Κυριακής 2 Ιουλίου 2017

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ
Σύλληψη  αλλοδαπού για καταδικαστικές αποφάσεις
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 30χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αφγανιστάν, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δεκαεννέα μηνών και χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ για αντίσταση, εξύβριση, απειλή και  παράβαση της Νομοθεσίας για τους  αλλοδαπούς.

Σύλληψη  ημεδαπού για ναρκωτικά και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα
Σε συνέχεια του χθεσινού μας ενημερωτικού δελτίου σας γνωρίζουμε ότι συνελήφθη χθες το πρωί στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας και ο 37χρονος ημεδαπός, από τον οποίο ο 43χρονος είχε προμηθευτεί δυο ναρκωτικά δισκία προχθές το πρωί στο Αίγιο. Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (26) ναρκωτικά χάπια και δυο ανισοβαρείς συσκευασίες, που περιείχαν λαθραίο καπνό συνολικού βάρους (62) γραμμαρίων.




ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας ένας 43χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δυο ναρκωτικά χάπια και ένα πτυσσόμενο μαχαίρι.
Από την αστυνομική προανάκριση προέκυψε ότι ο 43χρονος είχε προμηθευτεί τα ναρκωτικά δισκία χθες το πρωί στο Αίγιο, έναντι χρηματικής αμοιβής, από 37χρονο ημεδαπό, ο οποίος αναζητείται.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ
Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα
Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στα Σαβάλια, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας 63χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκατρείς ανισοβαρείς συσκευασίες με λαθραίο καπνό συνολικού βάρους (1.725) γραμμαρίων.



ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη τεσσάρων ημεδαπών για παράβαση Λοιποί Ειδικοί Ποινικοί Νόμοι
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στον Μάλεβρο Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου και του  Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου, τέσσερις ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 31, 37, 48 και 58 ετών, διότι ο 48χρονος ως χειριστής μηχανήματος έργων (τσάπα), ιδιοκτησίας του, ο 58χρονος  και ο 37χρονος ως οδηγοί φορτηγών και ο 31χρονος  ως υπεύθυνος κατασκευής έργου, προέβαιναν στην εξόρυξη και μεταφορά αδρανών υλικών από την κοίτη του ποταμού Ζέρβα, χωρίς να κατέχουν άδεια από την αρμόδια Αρχή.
Σύλληψη ημεδαπού  για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στη Ρίγανη Αγρινίου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας 48χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε όχημα στο οποίο επέβαινε ως οδηγός, βρέθηκε και κατασχέθηκε μια νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.