Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Στην αντεπίθεση ο δήμαρχος Μεσολογγίου για την Έκθεση ...με παράθεση έργων.

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο δήμαρχος Μεσολογγίου, Νίκος Καραπάνος "περνά" στην αντεπίθεση σχετικά με τις έντονες επικρίσεις που δέχτηκε για την μετάθεση της διεξαγωγής της έκθεσης τοπικών προϊόντων.

Στη δήλωσή του αφήνει σαφείς αιχμές τόσο κατά του πρώην δημάρχου, Π. Κατσούλη όσο και των μέχρι πρότινος στενών του, συνεργατών, Κ. Γιαννόπουλου και Σπ. Διαμαντόπουλου.

Επίσης για να αντιπαρέλθει τις δεδομένες αδυναμίες διοργάνωσης της έκθεσης παραθέτει μια σειρά έργων και δράσεων που προγραμματίζονται για να υλοποιηθούν από τη δημοτική του αρχή.

Αναλυτικά το post του δημάρχου Μεσολογγίου έχει ως εξής:

"Ζούμε μάλλον μερες παραφροσύνης και παραλογισμού αλλά και Πολιτικής πλάνης στο Δήμο μας.

Οι δήθεν που ενδιαφέρονται για το Δήμο μας παλιοί και νέοι "λαγοί" ξαφνικά άρχισαν να σχολιάζουν και να κρίνουν το έργο της Δημοτικής αρχής, λέγοντας μάλιστα ότι γίναμε ρεζίλι για την μετάθεση της 2ης Αναπτυξιακής έκθεσης για λίγες μερες, ώστε να είναι και τεχνικά έτοιμη να διορθώσουμε τα 2 λάθη της περσινής έκθεσης ως προς τον χώρο και τον κλιματισμό.

Ναι κύριοι οποίος δεν προσπαθεί δεν κάνει λάθη!

Ανακοινώνουμε με ίδια έσοδα έργα οπως γήπεδα,κολυμβητήριο για το Μεσολογγι ,Ιαματική πιστοποίηση πηλου στηνΑγια Τριάδα,παράδοση της μελέτης για το Υδατοδρόμιο και έναρξη προετοιμασίας για αδειοδότηση,εκβάθυνση Διαυλου εισόδου στον Λιμένα Μεσολογγιου με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση , ανάπλαση του δρόμου Τουρλιδας και Επιτέλους κατασκευή του Αρχαιολογικου μας Μουσείου με επίσης εξασφαλισμένη χρηματοδότηση ,παιδικές χαρές παντού και σχεδόν σε κάθε τοπική κοινότητα,αλλαγή όλων των κάδων απορριμμάτων σε ολες τις Δημοτικες ενότητες και τόσα αλλά που θα ανακοινωθούν τις επόμενες μερες

Και έχεις κάτι τύπους που θα έπρεπε πριν μιλήσουν να κοιταχτούνε στον καθρέπτη τους για την μιζέρια και ανικανότητα να προσφέρουν στο Δήμο μας τα προηγούμενα Χρονια και να αφήσουν και το οποίο θετικό αποτύπωμα τους

Ξεφτίλισαν διοικώντας τον Δήμο μας με ανήθικους τρόπους διδάσκοντας και ως προς αυτο τα παιδια μας!

Διοίκησαν νομικά πρόσωπα και όχι μόνο κατα το δοκουν με ίδιο όφελος

Άλλοι υιοθέτησαν το διαδίκτυο στήνοντας ανώνυμα προφίλ και βάζοντας μέλη της οικογένειας τους να χτυπάνε την Δημοτική αρχή νομίζοντας οτι οι ίδιοι θα έχουν την εύνοια .......... ξέρεις εσύ φιλε μου !!!!

Η πιο περίεργηβέβαια κριτική που ασκείται τελευταία απο συναδέλφους πεσιμιστες και με υπερβολικό το στοιχείο "εμείς είμαστε οι μορφωμένοι της παρέας και οι άλλοι αγράμματοι διοικούντες "πρέπει να ξαναθυμηθούν τον τρόπο που διοίκησαν και τα αποτελέσματα που έφεραν στην κοινωνία και όχι στα λόγια

Τους λέω μόνο οτι η ομάδα ειναι δυνατή και θα τρίβουν τα ματάκια τους με τα αποτελέσματα!!!

Τώρα από "παπαντζα"εισαι πρώτος μεγάλε ,αλλά σε πηραν χαμπάρι και οι τελευταίοι!!!

Φίλες και φίλοι κοιτάξτε επώνυμα ποιοι κάνουν κριτικη και αμέσως θα καταλάβετε τα συμφέροντα τους , είμαστε λιγοι σαυτην την πολη και γνωριζόμαστε καλα!!

Αφήστε μας να κριθούμε και εμείς το 2019 οπως ολες οι Δημοτικές αρχές , μην βιάζεστε πίσω ειναι τα καλα!!"