Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

“Beautifulsmiles” το νέο Ορθοδοντικό ιατρείο στο Μεσολόγγι του Γιάννη Λύρου

Ο Γ. Λύρος με ανάμεσα στους γονείς του και με τον αδελφό του Νώντα

Με πολύ μεγάλη προσέλευση κόσμου, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου Ορθοδοντικού Ιατρείου "Beautifulsmiles" την Κυριακή22 Μαρτίου στο Μεσολόγγι, στην οδό Ζάχου Μήλιου 3 & Σπ. Μουστακλή 14, του Ορθοδοντικού Ιωάννη Αθ. Λύρου, ο οποίος επέστρεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στον τόπο καταγωγής του το Μεσολόγγι, ανοίγονταςbδικό του ιατρείο, κάνοντας ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα του, σε μια δύσκολη εποχή που οι νέοι επιστήμονες εγκαταλείπουν την Ελλάδα.

Πλήθος κόσμου, φίλων, συγγενών καισυναδέλφων του ιατρών του Μεσολογγίου και όχι μόνον, συνέρρεε από νωρίς το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ, προκειμένου να τον χαιρετίσει και να του ευχηθεί τα καλύτερα στο νέο αυτό εγχείρημα, για να γιορτάσουν μαζί το άνοιγμα αυτού του νέου ιατρείου, παίρνοντας παράλληλα μία "γεύση" από τις σύγχρονες καιυψηλής ποιότητας και αισθητικής εγκαταστάσεις καθώς και τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Ορθοδοντικούιατρείου "Beautifulsmiles" Και εκείνος τους υποδέχτηκε όλους με ευγένεια, περιχαρής, εγκάρδιος και εμφανώς συγκινημένος.

 

Μετά το πέρας της τελετής των εγκαινίων, οΟρθοδοντικός κ. Ιωάννης Λύρος εκφώνησε ένασύντομο λόγο, εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες τουστο Θεό, στην οικογένειά του που τον στηρίζει αδιαλείπτως όλα αυτά τα χρόνια, στους Καθηγητές του και σε όλον τον κόσμο για την παρουσία του.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στον Καθηγητή τηςΟρθοδοντικής του Εθνικού & ΚαποδιστριακούΠανεπιστημίου Αθηνών κ. Απόστολο Τσολάκη ο οποίοςτον τίμησε με την παρουσία του σ’ αυτή τη σημαντικήστιγμή της ζωής του.

Ο κ. Απόστολος Τσολάκης στη συνέχεια έλαβε το λόγο και εκφράστηκε με τα θερμότερα λόγια για τον νέο επιστήμονα.

Τέλος, ακολούθησε δεξίωση με πλούσια εδέσματα και ποτά, στους παρευρισκόμενους, την οποία επιμελήθηκαν υποδειγματικά επιχειρηματίες της πόληςτου Μεσολογγίου.

Στον νέο ιατρό, ευχόμαστε από καρδιάς, να έχει υγεία και δύναμη να προσφέρει στους συνανθρώπους του και μια λαμπρή σταδιοδρομία.