Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Βασίλης Φεύγας: "Ο Πρωθυπουργός συνεχίζει να ξοδεύει πολιτικό κεφάλαιο"

Ο γνωστός επικοινωνιολόγος Βασίλης Φεύγας σχολίασε στην προσωπική σελίδα του στο Facebook τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στον Νίκο Χατζηνικολάου.

"Μια συνέντευξη σε λάθος χρόνο. Ο Πρωθυπουργός συνεχίζει να ξοδεύει το πολιτικό κεφάλαιο με το οποίο τον προίκισαν οι Έλληνες πολίτες.

Ήδη φαίνεται στις δημοσκοπήσεις και θα φανεί περισσότερο στις επόμενες. Συρρικνώνεται βέβαια και το πολιτικό κεφάλαιο "Ελλάδα". Τι άλλο θα μπορούσε να συμβεί όταν ο Πρωθπουργός μιλά για μια χώρα που εξαπατήθηκε, εκβιάζεται και πολλά άλλα. Ακόμη και εάν συμβαίνει δεν το λες δημοσίως.

Χάνει η Ελλάδα το όποιο κύρος διαθέτει και ο Πρωθυουργός σε ικανότητα διακυβέρνησης. Κι αν εξαπατηθείς πάλι, τι φταίμε εμείς; Έπειτα ανοίγεις θέμα δημοψηφίσματος που δεν είσαι σίγουρος ούτε αν το πας ως το τέλος, ούτε ποιο θα είναι το ερώτημα που θα τεθεί.

Και ανεξάρτητα από το ερώτημα που θα θέσει η κυβέρνηση, το πιθανότερο είναι η συζήτηση να καταλήξει αν επιθυμούμε να μείνουμε στο ευρώ ή να γυρίσουμε στη δραχμή. Και όλο αυτό το διάστημα η Ελλάδα θα βολοδέρνει. Βέβαια θα μου πείτε και τι μας νοιάζουν εμάς όλα αυτά.

Εμάς μας αφορούν άλλα. Δηλαδή ποια θα είναι τα μέτρα που θα φέρει η κυβέρνηση τώρα και ποια αυτά που θα φέρει από τον Ιούνιο-Ιούλιο και μετά. Με απλά λόγια: πόσο ακόμη θα μειωθεί το εισόδημά μας; Σωστό κι αυτό….", έγραψε ο Βασίλης Φεύγας στην προσωπική σελίδα του στο Facebook.