Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Ο Σύλλογος γονέων του Λυκείου Αιτωλικού βραβεύει τους καθηγητές του κοινωνικού φροντιστηρίου

Στο πολιτιστικό κέντρο "Ευανθία Καρβέλη" στο Αιτωλικό, την Κυριακή, 15 Μάη 2016, και ώρα 8 μ.μ. σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου Αιτωλικού, θα απονεμηθούν αναμνηστικά στους καθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Λυκείου Αιτωλικού, για την  προσφορά τους στη μαθητική κοινότητα.
Σε σχετική ανακοίνωση του συλλόγου τονίζεται:

"Φέτος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά λειτουργήσαμε Κοινωνικό Φροντιστήριο, σε συνεργασία με το Διευθυντή του σχολείου μας το κ. Φραγκαναστάση Τάσο και την κ. Κατσάνου Άννα, που έχει αναλάβει αποκλειστικά , πέραν του συλλόγου μας, την υλοποίηση του σκοπού αυτού. 
Θα πρέπει να τονίσουμε ότι τα παιδιά που προσέρχονται σ’ αυτό κάθε χρόνο αυξάνονται, δείγμα της οικονομικής αδυναμίας περισσότερων οικογενειών, αλλά και εμπιστοσύνης στους καθηγητές – φροντιστές μας.



Οι καθηγητές που βοηθούν εθελοντικά, αφιλοκερδώς με φροντιστηριακά μαθήματα, μαθητές – τριές μας και κατά συνέπεια τις οικογένειές τους, με αλφαβητική σειρά είναι: Βεργίνη Μαίρη (Γαλλικά), Γκοργκόλη Μιχαλίτσα (φιλόλογος), Ευαγγελινός Νίκος (φυσικός), Ζηνεμπής Γιώργος (φυσικός), Καραδήμα Αναστασία (φιλόλογος) από Μεσολόγγι , Λάμαρης Αντώνης (μαθηματικός), Μπάκα Σταυρούλα (μαθηματικός), Μπότας Θεόδωρος (βιολόγος), Παγαρέμος Ζαφείρης (μαθηματικός), Παπαδογεώργου Ντίνα(φιλόλογος), Σταράμου Ελένη (φιλόλογος), Σταράμου Ιωάννα (Ιταλικά), Φωτίκα Αλεξάνδρα (φιλόλογος), Χαραλάμπους Αντώνης (φυσικός), Χαραλάμπους Ντόρα (φιλόλογος).

Τους ευχαριστούμε καθένα ξεχωριστά, γνωρίζοντας ότι με την ενέργειά τους αυτή, βοηθούν πραγματικά τους συμπολίτες μας και δεν παραβλέπουμε ότι στερούν χρόνο και χρήμα από τις οικογένειές τους."