Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Συγχαρητήρια, με "υποσχέσεις" του δημάρχου Μεσολογγίου στην ομάδα μπάσκετ του "Χαρ. Τρικούπη"

Τον πρόεδρο Δημήτρη Ρεπάσο, τον προπονητή Παναγιώτη Ζωντό και τους παίκτες της ομάδας μπάσκετ του Μεσολογγίου «Χαρίλαος Τρικούπης», υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο δήμαρχος Μεσολογγίου, Νίκος Καραπάνος, απευθύνοντας συγχαρητήρια σε όλους για την μεγάλη επιτυχία της ανόδου στην Β’ Εθνική κατηγορία, μετά τον νικηφόρο αγώνα της περασμένης Κυριακής.
Στην συνάντηση, επίσης παρευρέθηκε και συνεχάρη την ομάδα μπάσκετ «Χαρίλαος Τρικούπης» ο πρόεδρος του Πνευματικού, Κοινωνικού και Αθλητικού Κέντρου Ι.Π. Μεσολογγίου Κων/νος Γιαννόπουλος.


Ο κ. Καραπάνος ενημέρωσε τους εκπροσώπους της ομάδας ότι θα πραγματοποιηθούν άμεσα βελτιώσεις και συντηρήσεις των υποδομών του κλειστού δημοτικού σταδίου, προκειμένου ο χώρος να ανταποκρίνεται επαρκώς στις αυξημένες ανάγκες που θα προκύψουν εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Διαβεβαίωσε δε, ότι ο Δήμος θα συνεχίσει να υποστηρίζει την αγωνιστική παρουσία της ομάδας, ο οποία επανέλαβε ότι τιμά την αθλητική ιστορία της πόλης του Μεσολογγίου.
Σε δήλωσή του , ο Νίκος Καραπάνος σημείωσε πως «Η μεγάλη επιτυχία του Συλλόγου που φέρει ένα σημειολογικό ιστορικό όνομα, τιμά την πόλη του Μεσολογγίου, η οποία έχει μια μακρά παράδοση στον αθλητισμό. Εύχομαι κάθε επιτυχία στη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων».