Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Ενισχύεται με ιατρικό προσωπικό το νοσοκομείο Μεσολογγίου

Προφανώς με την ιδιότητα του μέλους της διοίκησης του νοσοκομείου Μεσολογγίου ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής του συνδυασμού «Η Κοινωνία Μπροστά», Παναγιώτης Παπαδόπουλος, με ανακοίνωσή του κάνει γνωστό ότι στο νοσοκομείο Μεσολογγίου προσελήφθη παιδίατρος καθώς ότι προκηρύχθηκαν τέσσερις μόνιμες θέσεις ιατρικού προσωπικού για το ίδρυμα.
Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του αναφέρει:
«Ανακοινώνουμε ότι ο δεύτερος παιδίατρος για τη νοσηλευτική μονάδα Μεσολογγίου, ανέλαβε ήδη καθήκοντα από την προηγούμενη εβδομάδα. Η εξέλιξη αυτή βοηθάει σημαντικά στην υποστήριξη των τακτικών εξωτερικών ιατρείων του παιδιατρικού τμήματος και την μαιευτική κλινική του νοσοκομείου. Ταυτόχρονα το Υπουργείο Υγείας ενέκρινε για το Νοσοκομείο Μεσολογγίου την πρόσληψη τεσσάρων (4) μονίμων ιατρών των παρακάτω ειδικοτήτων:
Ø  δύο (2) παθολόγων
Ø  ενός (1) καρδιολόγου
Ø  ενός (1) νεφρολόγου



Η διαδικασία πρόσληψης των μονίμων ιατρών θα ξεκινήσει άμεσα από τη νοσηλευτική μονάδα Μεσολογγίου και τα αποτελέσματα της εν λόγω διαδικασίας θα επικυρωθούν από το Υπουργείο Υγείας. Θεωρούμε ότι οι παραπάνω προσλήψεις και τοποθετήσεις θα συμβάλουν σε σημαντικό βαθμό στην ομαλοποίηση της υπάρχουσας κατάστασης και στην περαιτέρω εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου Μεσολογγίου».