Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας στη Δυτική Ελλάδα (13/6/2017)

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ της Τρίτης 13 Ιουνίου 2017

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για πρόκληση τροχαίου ατυχήματος με τραυματισμό και εγκατάλειψη και στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης

Συνελήφθη, χθες το πρωί στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, ένας 27χρονος ημεδαπός, ο οποίος οδηγώντας αυτοκίνητο, παρέσυρε και τραυμάτισε μια 27χρονη ημεδαπή, που κινούνταν πεζή και εγκατέλειψε τον τόπο του τροχαίου ατυχήματος, αφήνοντας την τραυματία αβοήθητη. Η 27χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείου Αιγίου. Επιπλέον, σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε στον δράστη διαπιστώθηκε ότι στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή

Συνελήφθη, χθες το βράδυ στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πατρών, ένας 41χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε στον ίδιο και σε αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα εξής : μικροποσότητα ηρωίνης, μία ζυγαριά ακριβείας και δύο πτυσσόμενα στιλέτα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού που αναζητούνταν με ένταλμα σύλληψης

Συνελήφθη, χθες το πρωί στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 19χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Ηλείας για υπόθεση κλοπής.

Σύλληψη ημεδαπής για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το βράδυ στη Νέα Μανωλάδα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, μια 28χρονη ημεδαπή, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος της καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Μεσολογγίου, με την οποία της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών για κλοπή.

Σύλληψη αλλοδαπού για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, ένας 28χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι έπειτα από αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης ενός έτους και χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων (4000) ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.

Σύλληψη ημεδαπού για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στον Πύργο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πύργου, ένας 47χρονος ημεδαπός διότι οδηγώντας ιδιωτικής χρήσης φορτηγό ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών και σε τροχονομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για καλλιέργεια ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στον Κάλαμο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόνιτσας, ένας 52χρονος ημεδαπός, ο οποίος καλλιεργούσε σε αγροτεμάχιο, οκτώ (8) δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επιπλέον βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για καλλιέργεια ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου ένας 59χρονος ημεδαπός, ο οποίος καλλιεργούσε σε αγροτεμάχιο, ανάμεσα σε βλάστηση, τρία (3) δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.