Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Η Eva Sakellari σε μια και μοναδική συναυλία στο Μεσολόγγι την Τετάρτη 5/7

Για πρώτη φορά το μουσικόφιλο κοινό του Μεσολογγίου θα έχει τη δυνατότητα την Τετάρτη 5 Ιουλίου, να απολαύσει ζωντανά την Εύα Σακελλάρη στο Ανοιχτό Θέατρο του Λιμανιού στη συναυλία που θα ξεκινήσει στις 9:30 το βράδυ.

Η ενασχόληση της Εύας Σακελλάρη με την μουσική αρχίζει στα 8 της χρόνια, στο Μεσολόγγι με μαθήματα κιθάρας και τραγουδιού, ενώ στη συνέχεια γίνεται μέλος χορωδίας.

Συνεχίζοντας στην Αθήνα τις σπουδές της στη μουσική με μαθήματα φωνητικής και πιάνου και με την ολοκλήρωσή τους, ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά από το 2004, οπότε και ξεκίνησε τις ζωντανές εμφανίσεις της σε σημαντικές μουσικές σκηνές της Αθήνας, σε φεστιβάλ καθώς επίσης και special events, ενώ έχει συνεργαστεί με αρκετά Αθηναϊκά σχήματα.

Επίσης έχει συνεργαστεί με την Kosmocar και την Action Direct στα πλαίσια της καμπάνιας "Your Rhythm your Beetle" για την προώθηση του καινούργιου Beetle Dune Cabriolet, κάνοντας εμφανίσεις στην Αθήνα και την υπόλοιπη Ελλάδα.

Τραγουδά soul, pop, blues, funk αλλά και jazz αγγλόφωνες επιτυχίες, καινούργιες και παλιές, original τραγούδια (δισκογραφημένα αλλά και ακυκλοφόρητα) καθώς και "πειραγμένες" διασκευές από γνωστά τραγούδια, με το δικό της μοναδικό στύλ καθώς η φωνή της έχει το ιδανικό soul γρέζι και ηχόχρωμα μιας μαύρης ντίβας. Η μεστή της φωνή και η τόσο ζωντανή σκηνική της παρουσία, σε κάνει να πιστεύεις πως η σκηνή είναι το φυσικό της περιβάλλον.

Στις 15 Δεκεμβρίου 2015 κυκλοφόρησε το digital single "Maybe" σε στίχους και μουσική της ίδιας από την InsideOut/14Music. Το single έχει κάνει αισθητή την παρουσία του σε μεγάλους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης αλλά και στην περιφέρεια της χώρας, κατακτώντας υψηλές θέσεις στα Airplay Charts.

Στις 27 Μαρτίου 2017 κυκλοφόρησε το επόμενό της single με τίτλο "Save Me"το οποίο από τις 13/3 μεταδίδόταν ήδη σε αποκλειστική πρώτη μετάδοση από τον γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό Pepper 96,6.

Είχε την τύχη να συνεργαστεί με πολλούς εξαίρετους μουσικούς. Επίσης, έχει συνεργαστεί με γνωστούς μουσικούς παραγωγούς τόσο για την ηχογράφηση δικής της δουλειάς όσο και για συμμετοχή σε δισκογραφικές δουλειές άλλων καλλιτεχνών.