Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας στη Δυτική Ελλάδα (30/6/2017)

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ στη Δυτική Ελλάδα της Παρασκευής 30 Ιουνίου 2017

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

 

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

 

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 30χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.

 

 

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

 

 

 

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας 47χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τριάντα γραμμάρια κάνναβης.

 

 

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας ζώων

 

 

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κλειτορίας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος από 28/06/2017 έως 29/06/2017 στα Καλάβρυτα παρείχε δηλητηριασμένη τροφή σε σκύλο ιδιοκτησίας 43χρονης αλλοδαπής, υπηκόου Μολδαβίας, με αποτέλεσμα να προκληθεί ο θάνατός του.

 

 

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για ληστεία

 

 

 

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστου δράστη, ο οποίος χθες το βράδυ, στην Πάτρα, προσέγγισε 29χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Πακιστάν και με την άσκηση σωματικής βίας, τον ακινητοποίησε και αφαίρεσε από τσαντάκι του, το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ.

 

 

 

Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Τελωνιακού κώδικα και υπεξαίρεση

 

 

 

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας 32χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (580) πακέτα λαθραίων τσιγάρων.

 

 

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ενός ημεδαπού για απάτη

 

 

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος 46χρονου ημεδαπού, ο οποίος την 27-03-2017 στο Θεριανό Αχαίας, με το πρόσχημα ότι είναι έμπορος αυτοκινήτων, απέσπασε από 51χρονο ημεδαπό το χρηματικό ποσό των 2.500 ευρώ ως δήθεν προκαταβολή για αγορά αυτοκινήτου.

 

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

 

 

 

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

 

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Πελόπιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας 33χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν δυο δενδρύλλια κάνναβης.

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

 

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου δράστη για κλοπή

 

 

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατούνας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι από 27-6-2017 έως 28-6-2017 αφαίρεσαν από σχολείο στην Κατούνα, χάλκινους αγωγούς αλεξικέραυνου, μήκους (500) μέτρων και αξίας (2.000) ευρώ.

 

 

Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη οπλοκατοχή

 

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Λουτρό από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 49 και 48 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι κατείχαν παράνομα δυο κυνηγετικά όπλα.

 

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ενός ημεδαπού απάτη

 

 

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 30χρονου ημεδαπού, ο οποίος είχε αναρτήσει σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης αγγελία για πώληση δικαιωμάτων εκμετάλλευσης βοσκοτόπων, στην Αρκαδία και σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε πριν από έξι ημέρες στη Λεπενού, με 32χρονο ημεδαπό, τον έπεισε να του καταβάλλει το χρηματικό ποσό των (1.200) ευρώ, προκειμένου να του μεταβιβάσει σε αυτόν τα δικαιώματα εκμετάλλευσης, χωρίς έως τώρα να έχουν αποστείλει τα συμφωνηθέντα έγγραφα.