Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας στη Δυτική Ελλάδα (7/6/2017)

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης

ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

της Τετάρτης 7 Μαΐου 2017

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για Ευρωπαϊκό ένταλμα

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Ακράτα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας, ένας 53χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των Γαλλικών Αρχών, για συμμετοχή του σε εγκληματική οργάνωση και για παράβαση του Τελωνειακού κώδικα.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, ένας 32χρονος ημεδαπός, διότι προχθές το απόγευμα στην Πάτρα αφαίρεσε δίκυκλο μοτοποδήλατο 30χρονου ημεδαπού.

Επισημαίνεται ότι το κλεμμένο μοτοποδήλατο βρέθηκε και αποδόθηκε στον παθόντα.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στο Αίγιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, με μικροποσότητα κάνναβης.

Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη οπλοκατοχή

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, ένας 40χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε σε τσαντάκι μέσης του και κατασχέθηκε ένα πτυσσόμενο μαχαίρι (στιλέτο), συνολικού μήκους δεκαπέντε εκατοστών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στη διασταύρωση Αρετής, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, ένας 44χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε όχημα του, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη οπλοκατοχή

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας 57χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι κατείχε παράνομα κυνηγετικό όπλο τύπου καραμπίνα, χωρίς να έχει προβεί στην ανανέωση της άδειας κατοχής του.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στο 8ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αγρινίου - Αντιρρίου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, ένας 32χρονος ημεδαπός, διότι αποπειράθηκε να αφαιρέσει έξι κομμάτια αλουμινίου από προαύλιο χώρο εγκαταλελειμμένης επιχείρησης αλουμινίων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου σχηματίστηκε δικογραφία για τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό, το οποίο συνέβη σήμερα (7-6-2017) και ώρα 01.00 στο 44,97ο χιλιόμετρο της Ιόνιας Οδού, στο Αιτωλικό, μεταξύ επικαθήμενου οχήματος, που οδηγούσε 46χρονος ημεδαπός και ιδιωτικής χρήσεως φορτηγού, που οδηγούσε 60χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 60χρονου και τον ελαφρύ τραυματισμό του 46χρονου. Τα αίτια του τροχαίου ερευνώνται.